Mannen moeten hun huid ook goed verzorgen

Wanneer je kijkt naar de wastafel van een man van nu of die van 20 jaar geleden dan zie je een duidelijk verschil.

Waar vroeger alleen een blok zeep en heel misschien een pot Nivea in de badkamer stond, staan nu verschillende verzorgingsproducten.

 

Naast de scheerproducten, waar ook veel verzorgende ingrediënten in zitten, verzorgen steeds meer mannen hun huid goed.

Ook hun huid wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen van buitenaf zoals UV-stralen, uitlaatgassen en rook. Toch zijn veel mannen nog steeds sceptisch over het gebruik van de verschillende crèmes.

Huidverzorging

De huidverzorgingsproducten voor mannen bieden meer dan alleen een heerlijke mannenparfum. De huid van de mannen verschilt namelijk heel erg van de vrouwenhuid en vraagt daarom ook om een ander soort verzorging.

Door het hormoon testosteron is de mannenhuid veel vetter. Een mannenhuid heeft een gemiddelde pH-waarde van 6,5. De huid van de vrouw heeft een pH-waarde van 5,8. Daarnaast is de huid van de man vaker geïrriteerd door het regelmatig scheren.

Huidverzorgingsproducten voor mannen moeten de huid dus kalmeren, verzachten en hydrateren.
Daarnaast moet het een ontstekingsremmende werking hebben om irritaties te voorkomen.

Speciaal voor de mannen heeft Golden Care een huidverzorgingslijn ontwikkeld die aan al deze eisen voldoet. De Golden Care Men Line producten zijn gemakkelijk te gebruiken en ruiken aangenaam lekker.

De 2 in 1 Purifying Gel Wash en Exfoliating Cream zijn ideaal te gebruiken onder de douche. Ze  reinigen de huid diep en verwijderen dode huidcellen.

De twee 24-uurs crèmes van Golden Care bevatten SPF 15 en hydrateren de huid voor een zacht en gezond resultaat. De Anti Fatique Lifting Cream vermindert tekenen van stress, vermoeidheid en veroudering.

De 24h Mattifying & Balance Cream matteert en is geschikt voor de normale, gecombineerde en vette huid.
Als laatste heeft Golden Care de After Shave Emulsion, een verzachtende lotion speciaal voor roodheid en irritaties na het scheren.

Gerelateerde artikelen

FemNa40