CoffeeBerry®, natureceuticals

Perfecting Minerals met CoffeeBerry® extract is de eerste en enige eco vriendelijke make-up die de huid beschermt en verzorgt, zonder ons milieu te belasten.

De verpakking is ook 100% eco vriendelijk en is gemaakt van Ingeo plastic, een biologisch afbreekbaar plastic op basis van plantaardige grondstoffen… dus geen olie.

 

Het is de eerste en enige die huidverzorgende minerale make-up met het CoffeeBerry® extract.
s’ Werelds eerste en unieke mycotoxin-vrije koffiebesextract en de meest krachtige anti-aging botanical van moeder natuur, die vrije radicalen bestrijdt. Het CoffeeBerry® extract heeft een huidoplichtende anti-aging werking die je huid er iedere dag jonger uit laat zien, als je het gebruikt.

CoffeeBerry® extract is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC geteste vrucht, groente of theesoort. Het past zich volledig aan op de huid aan! Ze verbergen ieder aspect van de huid voor een natuurlijke egale gezonde tint. Het laat de huid ademen en is aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation', UV bescherming met een SPF 25, UVA 10 en PA+++

Productomschrijving

CoffeeBerry® extract bevat buitengewone niveaus van anti-oxidanten. Neem ze dagelijks om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering, van binnen naar buiten. PRIORI CoffeeBerry® Perfecting Mineralen Finishing Touch. Losse poeder, 100% natuurlijke formule met CoffeeBerry®, Natures meest krachtige anti-aging botanische om vrije radicalen en de oorzaken van huidveroudering te bestrijden.

Losse poeder dat een direct geperfectioneerde afwerking touch - The Anti-Aging Autoriteit - geeft, is de meest innovatieve bron van anti-aging wetenschap en eigen gepatenteerde technologieën voor de professionele huidverzorgingsmarkt. 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40