Recensie deodorant-test SoloBioMooi

Bestaat er een deodorant die geen kringen achterlaat? Ja, die bestaat wel degelijk!

Wij hebben hier over geschreven en beloofd onze ervaring te delen met jullie.

 

Ik loop mij al jaren te ergeren aan de deo’s, heb menigeen geprobeerd, ook voor mijn man en zoon. Als ik hun overhemden of t-shirts streek, was ik weer getriggerd voor een andere deodorant. Omdat er weer van die viese kringen inzaten! Waardeloos maar ze hielpen wel tegen ongewenste geurtjes, keuzes maken. Soms toch weer iets anders proberen, zonder het gewenste resultaat.

SoloBioMooi

Tot ik met SoloBioMooi in aanraking kwam en zij ons verschillende artikelen stuurden om te testen en daar zat onder andere Pure deodorant spray bij, 100% puur natuurproduct.

Mijn vertrouwen in deo's is niet groot; wel wat luchtjes betreft maar nogmaals niet met vlekken. Ik begon sceptisch, maar hoopte stiekem wel dat het zou werken, ook omdat er in dit product  geen troep verwerkt is.

Testperiode

Ik gebruik het nu ongeveer een maand omdat ik het niet kon geloven wat ik ervaarde. Zal het werkelijk waar zijn? Als je het goed gebruikt - en dat is als je gedoucht hebt je oksels niet afdrogen maar de spray op de vochtige oksel sprayen - dan kan ik jullie niet anders zeggen dan dat deze deodorant geweldig werkt.
Geen geurtjes en geen kringen meer!

Ongelooflijk, nu kan ik deze ook aan mijn man en zoon geven met de garantie dat de t-shirts en overhemden mooi blijven.

Voor mij geen ander meer... eindelijk!

Deze deodorant bestaat uit een mineraalzout die al eeuwen in de natuur voorkomt: Star Remedies Deodorant Spray PURE zonder aluminium, 100% Amonium Sulfaat. Het mineraal ondergaat geen enkele verwerking behalve polijsten. Deze is ook verkrijgbaar in een roller als je dat fijner vindt.

De werking: de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken worden geneutraliseerd door de natuurlijke anti-bacteriële werking van het mineraal. De moleculaire structuur van het kristal is te groot om door te kunnen dringen in de huid. Star Remedies Deodorant PURE kan zodoende de poriën niet verstoppen, de huid kan gewoon doorademen.

Gebruik: Breng Star Remedies Deodorant PURE  aan op een vochtige huid waar een heel dun laagje mineraal achterblijft. Droog na het douchen je oksels niet af en breng de deodorant aan. Is je huid niet meer nat maak deze dan een beetje vochtig. De deodorant gaat zeker 1 jaar mee!

Gerelateerde artikelen

Deodorant zonder aluminium

Door:

Krijg je van deodorant ook altijd jeuk, witte strepen en vergelen je shirts? Ik heb hier erg veel last van en ben op zoek gegaan naar een deodorant, waar ik die problemen niet mee zou hebben.

Lees verder

FemNa40