Recensie Perfume By Me

Elke vrouw gebruikt weleens een parfum, de een alleen bij speciale gelegenheden, voor de ander is het een dagelijks gebruik.

Het duurt soms jaren tot je de gewenste parfum gevonden hebt. Je probeert er verschillende uit maar niet allemaal blijven ze 'hangen' of ruiken toch anders als dat je bij een vriendin hebt geroken of dat je het op een proefsachetje meegekregen hebt van de parfumerie.

 

Zelf ben ik uiteindelijk uitgekomen op een parfum die ik nu al zo'n 30 jaar gebruik, zomer en winter. Dit neemt niet weg dat ik toch zo af en toe eens een ander luchtje probeer en via een vriendin ben ik bij Perfume By Me gekomen.

Perfume By Me laat je je eigen parfum samenstellen, zodat je geen miskopen meer hebt. Een parfum bestaat uit drie delen: een basismelange, middennoten en topnoten.

De procedure als volgt:
1. Je kiest een basismelange die het uitgangspunt vormt van je creatie. Dit is altijd 70% van het geheel.
2. Je kiest een middennoot 15-20% van het geheel.
3. Je kiest een topnoot; het percentage is afhankelijk van de middennoot, 10-15% van het geheel.

De topnoten blijven ongeveer 10 tot 20 minuten hangen. Hierna komen de middennoten naar boven die je ongeveer 30 minuten ruikt. Daarna openbaart zich de basis, de signatuur van je creatie, waarvan je gemiddeld drie à vier uur geniet.

Ik heb een parfum samengesteld en die blijf je echt langer dan 4 uur ruiken. Ik had het 's ochtends opgedaan en 's avonds bij thuiskomst van m'n partner kon hij het nog heel goed ruiken. Ik kan het daarom iedereen aanbevelen! Neem een kijkje op perfumebyme.com en probeer het eens uit.

Je kunt om te beginnen een proefmonster samenstellen voor 1,50 euro zodat je er eerst aan kunt wennen.
Ben je tot een keuze gekomen, dan is jouw creatie te bestellen in 15 ml, 50 ml en 100 ml.

Bovendien wanneer je besluit om meer te bestellen, dan kun je je flesje laten personaliseren met je eigen opdruk. Hoe leuk is dat! Een zelf gecreëerd parfum in een flesje met jouw opdruk erop!

Laat ons in de comments hieronder weten of je geslaagd bent!

Gerelateerde artikelen

Parfum ‘Red Carpet’

Door:

Tijdens een intiem diner in het Pulitzer hotel in Amsterdam lanceerde Addy van den Krommenacker gisteravond een limited edition feestmaanden-special van zijn parfum Red Carpet.

Lees verder

FemNa40