Review SantaVerde: Die verzorgende boost had ik nodig!

Ziek zijn is niet fijn.

Op het ziek zijn wil ik niet ingaan maar wel het effect die medicijnen op de huid kunnen hebben.

In mijn geval is mijn huid dunner en droger geworden. Ik smeerde en smeerde de hele dag door met allerlei crèmetjes. Niets hielp!

 

Tot ik in gesprek kwam met Peter van SoloBioMooi die mij aanraadde om een paar producten die hij met zorg had samengesteld eens uit te proberen.

Een maand geleden startte ik met deze producten. Resultaat! Ik ben verslaafd! Hieronder zal ik mijn dagroutine beschrijven en het resultaat van de producten.

Omdat mijn huid in de loop van de maanden achteruit is gegaan en erg droog was, adviseerde Peter mij
's morgens en 's avonds hetzelfde ritueel te herhalen. Zo gezegd, zo gedaan!

Indemne Miss Ella Lotion

 's Avonds doe ik wat Indemne Miss Ella Lotion op een wattenschijfje en verwijder mijn make-up. Deze lotion is een dieptereiniging die niet alleen make-up verwijderd maar ook het meeste onzichtbare vuil die je ongemerkt opdoet.

Daarom gebruik ik het ook in de ochtend na het douchen. Omdat de basis van de lotion bestaat uit pure natuurlijke ingredienten zoals Sandelwood, Lavendin, Citroen en Kamille voelt het zacht en kalmerend aan en ik heb geen last van irritaties.  

Alle ingrediënten werken verzachtend en herstellend, iets wat ik goed kon gebruiken. De lotion is dus uitstekend geschikt voor een gevoelige en droge huid.

Nadat de make-up is verwijdertd meng ik 2 à 3 druppeljes SantaVerde extra rich beauty elixer met
SantaVerde age protect crème en masseer dit zachtjes in.

SantaVerde extra rich beauty elixer

De elixer is een biologische olie die de huid intensfief hydrateert en de natuurlijke productie van collageen aanmaakt waardoor de huid weer elasticher wordt. Dit komt vooral door de aloë vera het hoofdingrediënt.

Deze olie is uitermate geschikt om je huid weer eens die boost te geven die het soms nodig heeft.
Daarnaast ruikt het ontzettend lekker. 

SantaVerde age protect crème

Om de huid nog soepeler en elastischer te maken, heb ik de de age protect crème gemend met de olie omdat de pure aloë vera  zeer rijk is aan anti oxidanten en de huidcellen beschermt tegen vrije radicalen en dus huidveroudering tegengaat.

Dit heeft een versterkende werking waardoor de huid verbetert. De voedende werking komt vooral door de toevoeging van avocado-olie, amandelolie, vitamine E, Teunisbloem, Sheaboter, Goudscherm en zonnebloemolie.

Resultaat

Na deze maand is er een duidelijk verschil in mijn huidstructuur te zien. Het ziet er weer wat dikker, mooi, gezond en glanzend uit en voelt soepel aan. Een leuke bijkomstigheid is dat de lijntjes rond mijn mond en ogen wat verfijnder zijn.

Ik verzorg mijn huid nu iedere ochtend en avond met deze producten om het in goede conditie te houden en er zo lang mogelijk jeugdig en soepel uit te zien.

Geschreven door Diana

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

FemNa40