Review: Weleda Evening Primrose

De afgelopen twee weken heb ik een aantal producten van de nieuwe productlijn van Weleda uitgeprobeerd.

Van de nieuwe productlijn, Evening Primrose, heb ik de douchecrème, een verstevigende lichaamsolie en de dagcrème gebruikt.

 

Ik ga naar de 50 en Weleda belooft met deze producten een verstevigend effect voor de rijpere huid.
Beetje versteviging kan ik best gebruiken, zit toch wat slapper in mijn vel.

De douchecrème schuimt licht en voelt een beetje zijdezacht aan, opvallend is de frisse geur bloemig maar wel heel fris. Lekker om mee wakker te worden. De geur van de Evening Primrose producten komt van de Teunisbloem, deze bloem is bekend om haar witte of gele bloemen die slechts een nacht bloeien.

De Teunisbloem staat ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Ik was een beetje verkouden en dan is deze geur zeer aangenaam gebleken omdat het de neusholte licht prikkelt, net zoals eucalyptus dat doet.
Je hebt er maar weinig van nodig, slechts een keer knijpen om je  hele lichaam ermee te wassen.

Na de douche licht afgedroogd en de Evening Primrose verstevigende body olie gebruikt. Deze heeft dezelfde aangename geur en smeert heerlijk uit. Mijn huid was best wel wat droog dus de olie trok er direct in. Na twee weken kan ik inderdaad zeggen dat Weleda haar belofte waarmaakt. Nee, heb niet in een keer de huid van een 18-jarige.

Wat ik wel heb is een strakkere huid die soepel aanvoelt. De droogheid is verdwenen en als ik in de spiegel kijk, ziet mijn huid er verzorgd uit. Door de olie krijg je een licht glansje terwijl de olie wel in zijn geheel wordt opgenomen, dus geen plakkende benen etc.

Dagcrème

De dagcrème heeft voor het gezicht eigenlijk hetzelfde effect, het verstevigt en geeft een frisse uitstraling,
dit zonder dat de crème olieachtig is of vet aanvoelt.

Al met al moet ik concluderen dat de Evening Primrose productlijn van Weleda doet wat er wordt geadverteerd. Een aanrader en niet alleen voor de rijpere huid!

De review is geschreven door Nous, een FemNa40 lezeres

Gerelateerde artikelen

Get bikini proof

Door:

Nu we hopelijk snel het koude, gure weer achter ons kunnen laten, is het alvast tijd om vooruit te denken. Een slimme meid is immers op de zomer voorbereid.

Lees verder

FemNa40