Get bikini proof

Nu we hopelijk snel het koude, gure weer achter ons kunnen laten, is het alvast tijd om vooruit te denken.

Een slimme meid is immers op de zomer voorbereid.

Met de Firming Body Therapy van Alpha-H ben je snel bikini proof!

 

 
De Firming Body Therapy is meer dan ‘zomaar’ een bodylotion, want het zorgt niet alleen voor voeding en hydratatie, maar heeft daarnaast een krachtige anti-aging, exfoliërende, verstevigende en anti-cellulite werking door toevoeging van een effectieve dosis cosmeceutical ingrediënten.

Glycolzuur weekt dode huidcellen los (voor een mooi egaal kleurtje), helpt de huideigen hydratatie verbeteren, striae vervagen en geeft de collageenproductie een boost. Cafeïne verbetert de hydratatie met 59% in slechts
3 uur en zorgt voor een flinke stimulering van de doorbloeding, wat helpt bij de afvoer van afvalstoffen en aanpak van cellulite en vetophopingen.

Beta-glucan is bewezen ondersteunend bij herstel van de elasticiteit en opbouw van gezonde huidcellagen. Frambozenolie is rijk aan antioxidanten uit vitamine A en E en helpt de hydratatie, net als sheabutter,
dat bovendien ook striae helpt verminderen.

De toegevoegde lichtreflecterende deeltjes geven je bovendien een geweldig mooie parelmoerachtige finish voor een healthy glow en gladde huid van top tot teen.

Bron

Foto

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40