Review: Mooie volle wimpers met Paul Penders

Onze wimpers worden het meest beschadigd door het gebruik van iedere dag mascara en van removers om het er weer vanaf te halen. 

 

Dat is wat deze kleine maar zeer belangrijke haartjes moeten doorstaan. Ze breken daardoor af en worden dun. Het gevolg is dat we steeds meer mascara op doen om onze look te behouden.

Ook is niet iedereen van nature bedeeld met volle wimpers. Mooie volle wimpers zorgen voor sprekende ogen en dragen bij aan een verleidelijke uitstraling.

De meeste dames grijpen daarom al snel naar cosmeticaproducten als speciale mascara’s die vollere wimpers beloven.

Paul Penders heeft de oplossing
 

Het serum Natural Luscious Lashes

Na een maand het serum te hebben gebruikt en het in mijn dagelijkse systeem zat van mijn gezichtsverzorging, heeft het een plekje gekregen. Mijn wimpers worden voller en langer. Verwacht niet gelijk resultaat want het heeft zijn tijd nodig.


Het is even wennen dat als je je ogen hebt schoongemaakt je dan deze serum op je wimpers borstelt. En nu denk ik, waarom heb ik daar nooit eerder aan gedacht?

Wij verzorgen onze huid, haren, nagels, voeten etc. etc. En de meesten onder ons verzorgen de wimpers niet en nogmaals... het zijn onze meest geziene haartjes!

Terwijl iedereen mooie volle wimpers wil hebben. Nu dat ik mij in het weekend, vaak als wij thuisblijven niet opmaak, zie je toch mijn wimpers.

Ik heb het al eerder gezegd in vorige reviews over Paul Penders, dat ik enorm blij ben met het feit dat de producten niet op dieren getest zijn en dat er NUL chemicaliën in zijn producten zitten.

Als je verantwoord eet en goede producten voor je lichaam gebruikt, heb je een prachtige combinatie.
Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Volgende keer schrijf ik een review over de lippenstiften waarvan wij naar zeggen 3 en een halve kilo per jaar opeten volgens het AD en de NRC.

Om te bestellen: klik op Serum For Natural Luscious Lashes 8 ml  € 12,75

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap

Door:

Het is belangrijk dat je skincare producten op de juiste manier en in een bepaalde volgorde gebruikt om optimaal van de werkzame stoffen te profiteren.

Lees verder

FemNa40