Review BB dagcrème van               Paul Penders

Dagelijkse verzorging met een natuurlijke uitstraling.

Deze week schrijf ik over mijn bevindingen over Paul Penders BB dagcrème met natuurlijke minerale pigmenten die zich aanpast aan je huidskleur.

 

 

Ik had hiervoor een goede dagcrème, maar die werd niet meer gemaakt, dus ik was op zoek naar een alternatief. En tot mijn blijdschap was er een in de collectie van dit heerlijke merk.

Voor mij is het belangrijk dat de kleur die ik op mijn gezicht smeer een natuurlijk uitstraling heeft maar wel dekt.

Dag & foundation crème

Een BB Cream is eigenlijk een alles-in-een crème. De belofte van de Paul Penders 4-in-1 Free Your Natural Glow:

  • Een zachte verzorgende dagcrème voor alle huidtypen.
  • De crème is vochtinbrengend.
  • Een betrouwbare zonbeschermer.
  • Egaliserende foundation verkrijgbaar in drie tinten.


Ter herinnering

Ook dit product bevat LevensESSENTIE Gold®, de basis van alle Paul Penders producten. LevensESSENTIE Gold® is een mix van Oosterse en Westerse kruiden uit de Verenigde Staten, China, Europa en het regenwoud eiland Langkawi Geopark in Maleisië.

De 22 gecertificeerd organische kruiden zijn angelica, arnica, calendula, kamille, vlierbloesem, gember, ginsengwortel, kamperfoelie, hop, paardenstaart, jeneverbes, lavendel, citroenmelisse, brandnetel, pegaga, pepermunt, rozemarijn, salie, st. Janskruid, kurkuma, toverhazelaar en duizendblad.

Alle Paul Penders organische huidverzorging formules worden onderzocht en ontwikkeld op het schitterende eiland Langkawi Geopark, Maleisië.

Mijn bevinding na twee weken gebruik

Het was even wennen dat ik geen (aparte) dagcrème onder de foundation hoef te gebruiken; ik ben zo gewend aan mijn dagelijkse ritueel. Je hoeft er maar weinig van te gebruiken en het smeert makkelijk uit en inderdaad het kleurt heel mooi op.

De crème trekt heel snel in, gelijk eigenlijk al en geeft een mooie gloed. De oneffenheden op mijn gezicht zijn bijna helemaal weg. En dat zeg ik met nadruk, want dat ‘bijna’ vind ik juist prima want daardoor lijkt het ook natuurlijker.

Ik doe zelf altijd nog een beetje rouge op en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat.
En nogmaals het zal wel tussen mijn oren zitten maar ben toch heel erg blij dat ik geen chemicaliën meer op mijn gezicht smeer. Laat staan producten waar dierproeven mee zijn gedaan of waar dierlijke ingrediënten in zitten.

No animals, no chemicals

Dan moet ik toch weer aan die reclame denken van L'Óreal…  You are worth it. Ik zeg: Paul Penders gun het jezelf.

Boven een foto van mijn arm waar de drie kleuren zijn opgedaan. Ik heb de tint medium gekozen, maar voor de avond zou ik de donkere pakken.

Wil je de crème kopen, klik dan op de foto of de link hieronder.
 

BB Cream Dark
30 gram
€ 20,85
BB Cream Light
30 gram
€ 20,85
BB Cream Medium
30 gram
€ 20,85

 

Gerelateerde artikelen

Deodorant zonder aluminium

Door:

Krijg je van deodorant ook altijd jeuk, witte strepen en vergelen je shirts? Ik heb hier erg veel last van en ben op zoek gegaan naar een deodorant, waar ik die problemen niet mee zou hebben.

Lees verder

Een gevoelige huid

Door:

Veel mensen hebben al dan niet bewust last van een gevoelige huid. Vaak wanneer ze het wel in de gaten hebben, laten ze het na om hierna te kijken.

Lees verder

FemNa40