Concert: Guus Meeuwis

Groots met een zachte G - De Jubileumeditie!

Guus Meeuwis bezoekt in 2015 wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor zijn Groots met een zachte G concerten.

In juni staat Guus voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion. 'Dus is het tijd voor een feest!', aldus Guus.

 

De concertreeks wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot: Groots met een zachte G - De Jubileumeditie.
Op vrijdag 12, zaterdag 13, zondag 14, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2015 zal hij het stadion weer op zijn grondvesten laten schudden.

'De eerste keer in het Philips Stadion was een jongensdroom die uitkwam en nu staan we daar straks voor het 10e jaar op rij. Wauw! Ik ben er ongelooflijk trots op en voel me meer dan vereerd. De Groots concerten zijn voor mij Genieten met een hoofdletter G', aldus Guus Meeuwis.

De concerten van Guus Meeuwis staan al negen jaar garant voor een Groots feest met een spectaculair decor en een geweldige sfeer. De vele hits van de Brabantse zanger worden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Een energieke show vol vaart en plezier!

Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het
Plein van de Hemelse Voorpret, een gezellig horecaplein direct naast het stadion. De concerten, door velen betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland.

Meer informatie over de Groots met een zachte G concertreeks vind je op de website

VIP arrangementen

Je kunt voor deze concerten voor een VIP arrangement boeken. Meer informatie hierover kun je vinden op de website

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40