Ups & Downs

Vrijdag dus mijn 'vrije dag', vroeg op en lekker in de keuken rommelen want Margreet komt lunchen;
zij heeft meer dan 20 jaar bij/voor mij gewerkt,
was een geweldige werkneemster, altijd present,
bijna geen ziekteverzuim, waar vind je ze nog?

Gelachen en gehuild, zeker toen ik na 20 jaar de zaak weg moest doen in verband met mijn scheiding, er zat niets anders op... wat voelde ik mij schuldig tegenover mijn trouwe medewerksters.

 

De afscheidsborrel, gedichten, toespraken, bloemen, pijn...

Gelukkig vonden mijn lieve medewerksters weer heel snel ander werk en ik... ik stond daar tot m'n knieën in de puinhopen van mijn mooie zaak, waar ik 20 jaar hart en ziel in had gestoken, het pand moest casco opgeleverd worden, dus daar ging mijn mooie boutique, de massageruimte, de fitnesszaal, de zonnestudio.

Met grote hamers werd door grote sterke mannen alles kort en klein geslagen zoals mijn leven op dat moment ook kort en klein geslagen was.

Mijn man, mijn grote liefde, mijn held voor wie ik eerder mijn 'prinsessenleventje' in de steek had gelaten,
bleek niet te zijn wie ik dacht die hij was, bleek agressief en liet mij met een grote financiële schuld achter.

Dan kom je tot het besef dat je hier in Nederland als zelfstandig ondernemer die altijd belasting heeft betaald geen enkel recht hebt op wat voor uitkering dan ook. Overal bleven alle deuren potdicht. Letterlijk en figuurlijk knockout geslagen krabbelde ik weer overeind...

Maar wat nu?

Geen zaak meer, geen man, geen geld, geen alimentatie, wel verplichtingen en schuld, bijna vijftig dus niet meer interessant voor de arbeidsmarkt. In de slachtofferrol en klagen? Neuhhhh... dat is niet zo mijn ding. Hopla aan de bak dus.

Met behulp van 'The Secret' aan de slag gegaan, alle negatieve dingen genegeerd en mij totaal gefoccussed op het positieve, wat NLP technieken toegepast en natuurlijk kwam mijn opleiding tot hypnotherapeut en Lifecoach van pas en gewerkt, keihard gewerkt.

Cambridge Weight Plan kwam op wonderbaarlijke wijze op mijn pad en toen kon ik dus mijn expertise GRATIS aan gaan bieden in combinatie met het Cambridge Weightplan.

Het bleek een formule voor succes en hoe fijn is het om anderen gratis te mogen helpen hun leven een andere wending te geven, hun dromen te realiseren, zelfvertrouwen te geven en als bonus vergeet je ook nog je eigen ellende.

Hartelijk dank

Lieve lieve cliënten, bij deze wil ik jullie bedanken voor de alweer 7 geweldige jaren dat ik jullie van dienst mag zijn en wat ben ik trots op jullie! Geweldig wat jullie hebben bereikt, stel je toch eens voor dat we al het vet wat jullie zijn verloren op een hoop zouden gooien, wat een enorme berg zou dat zijn!

Zo fantastisch dat jullie ook zin krijgen om te gaan kóken, dat ik zelfs de grootste kookhaters in keuken-prinsesjes heb zien veranderen, wowwwwww Applausje voor jezelf!

Ik hoop dit 'werk' nog jaren te mogen doen en mijn droom de 'HAPPY HEALTHY VILLA' uiteindelijk als kroon op mijn werk te mogen realiseren. Een plek onder de zon waar je even bij kunt komen, in alle rust en luxe en gewoon mag 'zijn', zonder maskers, hippe kleding, tralalalala... gewoon 'zijn'. Je bent goed zoals je bent.. niets moet en alles mag.

Happy Healthy Food, het zuiverste water, de gezondste juices en smoothy's, de zachtste bedden, donzigste handdoeken, rust, private plungepool, coaching, massage, meditatie, even tijd voor jezelf. Of gewoon even een paar weken niets... maar in elk geval een veilige plek. In mijn hoofd bestaat ze al.

Aak, believe, receive

Dag lieverds, ik wens jullie een fantastische dag, ' the best day ever'. Geniet ervan, want deze dag en dit moment komen nooit meer terug, begin NU vandaag met wat je zo graag zou willen doen, stel het niet uit,
laat je niet ontmoedigen door anderen maar DOE HET!

Je kun het, echt en laat je nooit, helemaal nooit vertellen dat het niet zo is, okay?

Gerelateerde artikelen

FemNa40