In mijn hart ben ik een schrijfster en vind dat het nu de hoogste tijd is geworden om mijn hart te gaan volgen en meer te gaan schrijven. Alle boeken in mijn hoofd willen er graag uit. Maar om dan meteen met boeken te beginnen? Misschien beter om eerst wat “kilometers” te maken met bloggen.


Sinds een paar jaar ben ik ontwikkelaar van bewuste platforms. Op dit moment in de regio Drenthe, maar ga dit uitbreiden naar heel Nederland. Het initiëren van nieuwe platforms met als missie; praktijken die zich bezig houden met gezondheid en bewustzijn meer zichtbaar te maken in hun eigen regio. Op deze manier maken we het makkelijker voor mensen om deze praktijken te vinden én worden de praktijk meer gevonden en bezocht. En dat terwijl ik dan kan doen wat ik het leukste vind; mensen ontmoeten en aan elkaar voorstellen. Heerlijk, wekelijks nieuwe ontmoetingen met prachtige mensen.  Ik kijk ernaar uit om U te ontmoeten.


Genoeg stof om over te schrijven naast alles wat mij persoonlijk bezig houdt.
Met ingang van 28 maart wordt er in Groningen een nieuw platform geïnitieerd, waar ik aan de wieg heb mogen staan. Het heet “Wichter Wijs”. Hier kunnen vrouwen zich profileren die ingehuurd kunnen worden door diverse organisaties om te spreken. Ik zal daar een van zijn en dan o.a. spreken over het opzetten en onderhouden van (bewuste) platforms.


http://www.wichterwijs.nl

Eigen bedrijven
Drenste Diepte en ontwikkelaar Bewust in de Regio

Vormgeving en uitstraling

Door:

Het is nu bepaald door mij. Het wordt een bedrijf vanuit al mijn werkervaringen: administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Nu nog verder uitwerken hoe en wat ik allemaal voor diensten ga aanbieden.

Lees verder

De keuze is reuze

Door:

Wanneer je zoals ik een administratieve achtergrond hebt, daarna commerciële en zelfs call center functies hebt vervuld. En met al deze brede ervaring .... zo de WW ingerold.

Lees verder