Vormgeving en uitstraling

What you see is what you get.

Maar wat wil ik eigenlijk laten zien?

 

Vormgeven

Het is nu bepaald door mij. Het wordt een bedrijf vanuit al mijn werkervaringen: administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Nu nog verder uitwerken hoe en wat ik allemaal voor diensten ga aanbieden.En hoe ga ik dat dan vormgeven?

Tekens op mijn pad

De geijkte administratiekantoren hebben een zakelijke uitstraling. Wil ik dat ook? Ik ben immers geen administratiekantoor. Ik ga maar eens een flinke wandeling maken om mijn hoofd leeg te maken en inspiratie in de buitenlucht op te doen. Let op de tekens op je pad werd eens tegen mij gezegd en dat ga ik doen.

Inspiratie uit de natuur

Vlakbij mijn huis is een stukje oeroude natuur. Het bestaat uit een stroompje met daarnaast een aangelegd gebied voor waterzuivering. Veel rietplanten en paden, haast niet te zien dat het is aangelegd. Ik maak foto's voor 'later'. 

Ik loop verder en heb ineens de naam voor mijn bedrijf. Dit Oude Diepje wordt... Drentse Diepte. Iets met groei. Dat gaat het worden.

Heel blij en geïnspireerd, wandel ik weer naar huis.

Foto

 

Gerelateerde artikelen

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

FemNa40