Design meubels onbetaalbaar?

Tegenwoordig zijn design meubels haast niet meer weg te denken uit het interieuraanbod.

Je ziet deze niet meer alleen bij jonge gezinnen, maar ook ouderen kunnen tegenwoordig design meubels waarderen.

Tegenwoordig wordt gelukkig ook bewezen dat design meubels niet meer per se erg duur hoeven te zijn.

 

Zo zie je vaak aanbiedingen en kortingen voorbijkomen en werken ontwerpers van design meubels steeds vaker samen met bijvoorbeeld grote warenhuizen om hun spullen aan de man te brengen.

Design=duur

Wanneer je denkt aan design, denk je waarschijnlijk direct: duur. Inderdaad, design is vaak toch wat meer aan de prijs dan de meubels die je normaal gezien in de grote meubelzaken ziet. Design meubels staan er om bekend om duur te zijn toch is dit tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

Je hebt woonwinkels die design meubels in hun assortiment hebben maar waarbij je van de prijs echt niet hoeft te schrikken. Design meubel zijn meubels waarbij vaak veel is geïnvesteerd in de vormgeving en hoogwaardige materialen, dit zorgt er voor dat de kostprijs van een design meubels vaak hoger liggen.

Tegenwoordig heb je een hele tweedehands handel in design meubels waar je mooie koopjes bij kunt doen. Wanneer je geen genoegen neemt met wat korting op een nieuw design item is dit een goede optie. Zo ben je vaak voor minderen geld uiteindelijk toch in het bezit van een echte eyecatcher. Waar kun je nu het beste mooie items vinden?

Denk dan aan sites als Martkplaats.nl of emeubel.nl. In kringloopwinkels kun je vaak goede koopjes op de kop tikken, omdat niet iedereen de waarde van bepaalde items goed in kan schatten. Je hebt veel tweedehands markten waar je contacten op kunt doen met echte kenners. Helaas wordt er ook nog te vaak namaak gemaakt van mooie design meubels, controleer altijd goed wat je aankoopt.

Replica

Wanneer je design meubels in huis wilt halen van de echte grote designers, maar hier simpelweg het budget niet voor hebt, is het misschien toch een idee om voor een replica te gaan. Veel mensen deinzen hier voor terug, maar daar is in principe geen enkele reden voor. Vaak zijn replica meubels ook van goede kwaliteit en lijkt de vormgeving erg op die van het origineel, het verschil zit dan vaak in de prijs omdat deze wordt gemaakt in hogere producties en er geen licenties aanwezig zijn.

FemNa40