WINACTIE: Boek ‘Alles wat je moet weten over de overgang’

Kom 13 november gezellig samen!  

Waarom? Heb je last van te weinig zelfvertrouwen, gebrek aan energie, oververmoeidheid, het gevoel dat je vastzit of krijg je te weinig waardering op je werk?

 


Dan is de kans groot dat je de wijsheid van je hart niet of onvoldoende raadpleegt als het op werk aan komt.
Die kans is sowieso groot omdat we van huis uit niet gewend zijn dat te doen.

In deze levensfase is het echter zaak dat wel te gaan doen, als je tenminste je carrière blakend van energie en zelfvertrouwen wilt voortzetten.

De weg naar

  • zelfvertrouwen
  • zelfwaardering
  • energie
  • onvermoeibaar zijn
  • in flow zijn
  • waardering uit je werkomgeving
  • je ideale baan


Zoektocht

De afgelopen periode heb ik drie vrouwen mogen begeleiden bij hun zoektocht naar meer energie en zelfvertrouwen. De oplossing voor hun problematiek vonden ze alledrie door te luisteren naar de wijsheid van hun hart.

In enkele maanden tijd zetten ze alledrie succesvol nieuwe stappen in hun professionele leven.

Burn-out

De een liep volkomen vast in haar werk. Ik noem haar Ria. Ze koerste regelrecht op een burn-out af. Ze was vermoeid tot op het bot en werd getergd door zware hoofdpijnen.

Al haar energie stopte ze in haar werk waar ze zich overigens niet gewaardeerd voelde, haar vrijetijdsbesteding bestond uit bankhangen en bijslapen. Zelfs haar liefdesrelatie stond op springen. Haar zelfvertrouwen en zelfwaardering was ze volledig kwijt.

Zelfvertrouwen

Ook Jolanda had geen zelfvertrouwen meer. Ze stak haar afnemende energie in het wanhopig solliciteren op banen die ze volgens haar CV heel gemakkelijk aan kon. Ze solliciteerde zelfs onder haar niveau.

Ze werd weliswaar uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, maar daarop kwam geen succesvol vervolg.
Dat deed haar energiepeil en zelfvertrouwen bepaald geen goed. Ze dacht dat ze te oud (en afgedankt) was voor de huidige arbeidsmarkt.

Vast

Irma zat helemaal vast. Ze was compleet uitgekeken op haar werk. Ze wilde iets anders. Ze wist alleen niet wát en had geen vertrouwen in zichzelf dat ze haar professionele leven succesvol in een nieuwe richting kon sturen. Haar zelfwaardering was zo laag dat ze eigenlijk nog maar bezig was anderen ter wille te zijn.

Ria, Jolanda en Irma zijn 50, 52 en 53 jaar. Ria heeft ontslag genomen en heeft inmiddels een andere baan waar ze helemaal in haar element is en bulkt zozeer van energie en zelfvertrouwen dat ze daarnaast een pittige opleiding is begonnen. Ze is ook weer gelukkig in haar liefdesrelatie.

Opluchting! Jolanda is aangenomen in een functie waarin ze haar kwaliteiten, kennis en vaardigheden alsook haar ambitie om leiding te geven aan een organisatie kwijt kan.

Irma weet tot haar grote opluchting in welke richting ze haar carrière wil sturen, is overtuigd van de haalbaarheid ervan en heeft inmiddels de eerste stappen met succes gezet. Ze verwacht binnen het jaar de baan te hebben waarin ze zich de komende 15 jaar heerlijk in kan uitleven.

Hoe?

Hoe kun jij leren naar de wijsheid van je hart te luisteren zodat je energiek en vol zelfvertrouwen je professionele leven kunt voortzetten? 

Kom naar de worksop die ik geef op 13 november aanstaande. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij 06-21202871. Ik leer je hoe je dat doet. Je gaat naar huis met een persoonlijk energieplan dat gegarandeerd werkt.

WINACTIE

FemNa40 mag 1 boek van Saron Petronilia verloten te weten: 'Alles wat je moet weten over de overgang'.
Wat moet je hiervoor doen:


Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedingen door een e-mail te sturen.

Je kunt het boek natuurlijk ook bestellen voor € 19,95 klik hier

Gerelateerde artikelen

FemNa40