De misleiding van vrouwen in de overgang

Heb jij het al gezien? Vrouwen in de overgang worden bang gemaakt en vervolgens misleid. Zorg dat je jezelf goed informeert en laat je niet misleiden.

 

Cholesterol

We worden eerst bang gemaakt dat misschien ons cholesterol te hoog zou zijn. Want veel vrouwen in de overgang krijgen blijkbaar te maken met een te hoog cholesterol gehalte. Blijkbaar..., want wie zegt dat dit zo is?

Wil je goed geinformeerd worden over cholesterol? Lees dan het boek 'Feiten en fabels over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen' van Dr. Uffe Ravnskov. Ik vond het een eyeopener toen ik dit boek las. Ik vind dat iedereen dit boek moet lezen.

Vervolgens worden we misleid doordat ons wordt voorgehouden dat we ons cholesterol kunnen verlagen door aardbeien met slagroom te eten, niet te bewegen maar wel Becel Pro Active op ons brood te smeren. Geloof jij het? Ik geloof er niks van. Ik vind het triest dat Unilever blijkbaar denkt dat vrouwen in de overgang zo makkelijk voor de gek te houden zijn. En Karin Bloemen denkt er blijkbaar hetzelfde over.

Kijk op de site van Foodwatch voor aanvullende informatie en over de verzwegen feiten van deze campagne van Unilever. En bekijk ook het filmpje over deze misleiding. Ik trap er niet in. Jij toch zeker ook niet?!

Vitaal verhalen lezen van Marjolein, klik dan op: energiekevrouwenacademie.

Gerelateerde artikelen

Alternatief of regulier?

Door:

Vorige week was er in het nieuws dat bijna de helft van de reumapati├źnten kiest voor een alternatieve behandeling. Meestal gaat het hierbij om acupunctuur, voedingssupplementen of homeopathie.

Lees verder

FemNa40