3 Redenen waarom je nog worstelt met te weinig geld

Ik hoor heel veel om mij heen dat vrouwen te weinig geld hebben.

Veel vrouwen zijn afhankelijk van hun partner als het gaat om hun financiën. Anderen verdienen hun geld zelf, zijn onafhankelijk, maar komen altijd geld tekort.

Het is net alsof ze net aan genoeg verdienen om van te leven, maar sparen of leuke dingen doen is er niet echt bij.

 

Vele vrouwelijke ondernemers leven steeds in onzekerheid over geld of ze wel genoeg geld hebben om rond te komen, hoe het verder moet in de toekomst en ze denken veel na over hoe ze nu meer geld kunnen gaan verdienen.

Het vervelende is dat als je in een 'loop' zit, je er dan zelf niet zo gauw uitkomt. Je hebt alleen de kennis en informatie tot je beschikking die je kent. Je weet niet wat er verder voor mogelijkheden zijn en je bent je niet bewust van wat er werkelijk speelt.

De Engelen hebben een overzicht over het grotere geheel en kunnen met interessante antwoorden komen op jouw vragen. Te weinig geld hebben is ook geen toeval. Het heeft niks te maken met geluk of pech.
Hieronder deel ik 3 redenen waarom vrouwen nog worstelen met geld.

Reden 1: Je hebt belemmerende overtuigingen over geld

Daarmee bedoel ik dat je op een bepaalde manier denkt over geld. Je hebt bijvoorbeeld overtuigingen gevormd als:

  • Geld maakt niet gelukkig
  • Als je veel geld hebt kun je beroofd worden
  • Rijke mensen zijn slecht
  • Er is niet genoeg geld voor iedereen
  • Geld zorgt voor oorlogen
  • Geld is vies

 

Als je dit soort overtuigingen gelooft, dan zijn dat jouw waarheden geworden over geld. Je bent als het ware geconditioneerd om deze dingen als waarheid te zien. En omdat het een patroon is geworden - je gelooft dit al vanaf dat je opgroeide - is het nu heel gewoon en weet je niet beter. Het is belangrijk dat je je die belemmerende overtuigingen over geld bewust gaat maken en ze dan gaat transformeren. Dat is niet makkelijk, maar wel mogelijk!

Reden 2: Je hebt een slechte relatie met geld

Geld is een ruilmiddel en daarom energie. Met geld kun je alles kopen wat je nodig hebt. Als je geld ziet als iets negatiefs, dan is het niet meer dan logisch dat je er niet genoeg van hebt. Zorg dus dat je een gezonde relatie met geld opbouwt. Je bouwt een gezonde relatie met geld op door geld te zien als iets positiefs.

Wat zou jij doen als iemand tegen jou zou zeggen dat je alleen maar voor problemen zorgt, dat je hem of haar ongelukkig maakt, dat je er nooit bent! Jij zou dan niet meer bij die persoon willen zijn. En omdat geld energie is, werkt dat voor geld ook op dezelfde manier.

Jij bent niet 'lief' en 'positief' over geld en het geld vindt het dus ook niet leuk meer om bij jou te zijn. Geld gaat dus weg bij jou. Je hebt er daarom altijd te weinig van en het blijft een constante worsteling.

Reden 3: Je hebt (energetische) blokkades op geld zitten

Die kunnen zelfs uit eerdere levens - karmisch - meegekomen zijn. Als je in je vorige leven of in je jeugd veel nare ervaringen hebt gehad met geld, dan zijn het als het ware trauma's geworden die plaats hebben genomen in je systeem. Het kan zijn dat je heel hard werkt, heel goed werk doet en dat het daarom onverklaarbaar is waarom je dan steeds geld tekort komt.

Je zou verwachten dat je het financieel veel beter zou hebben. In zo'n geval moeten er energetische blokkades met betrekking tot geld worden opgeheven. Het kan ook te maken hebben met je werk als spiritueel werker. Vroeger heerste daar een taboe op, met name dat mensen vinden dat je geen geld mag vragen voor spiritueel werk. Wat natuurlijk de grootste onzin is, maar dat zijn allemaal zaken die je kunt veranderen.

Tijdens een Delightful Angels Sessie kunnen we het thema geld aanpakken. Als jij nu klaar bent om je blokkades met betrekking tot geld op te heffen. Als je meer geld wil overhouden, meer wilt verdienen, een goede relatie met geld wilt krijgen.

Als jij meer rust wilt krijgen in je financiële situatie en daarmee in je leven, meld je dan direct aan voor een Delightful Angels Sessie via de site: sherinaghafoerkhan.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40