Natuurlijk zwart mineraalwater

Het mineraalwater met fulvinemineralen is een Canadese creatie en is het eerste natuurlijke mineraalwater waaraan fulvinemineralen zijn toegevoegd.

Deze supergezonde mineralen geven het water de zwarte kleur. het water heeft een ietwat zoetige smaak.

 

Sinds de succesvolle lancering aan de overkant van de Atlantische Oceaan, is blk. omarmd door verschillende celebrities waaronder ook het Victoria Secret model, Allesandro Ambrosio.

blk. bevat geen kleurstoffen of toevoegingen en is 100% natuurlijk! Het is sterk alkalisch en bevat krachtige elektrolyten. Dit mineraalwater met een pH 8 à 9 bevat een zeer laag natriumgehalte per liter.

In tegenstelling tot de meeste andere ‘gezonde’ drankjes bevat blk. geen koolhydraten, calorieën, suikers of cafeïne.

Het drankje zit in een doorzichtige fles en bevat maar liefst 77 sporenelementen. Het is dan ook een natuurlijke bron van vitaminen en energie met een gunstig effect op de lichamelijke gezondheid. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Boor verbetert de werking van de hersenen en cognitieve functies, het geheugen en de concentratie.
  • Silicium is een onontbeerlijk sporenelement voor de huid, het haar, de nagels en het bindweefsel. Zink heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, wondgenezing. Ook germanium ontbreekt niet: het staat bekend om zijn immuunverhogende eigenschappen. IJzer, nog steeds een van de voornaamste voedingstekorten,
    is essentieel voor de bloedcellen.

 

 

Een sterk alkalisch lichaam zal minder snel aan chronische ziekten lijden. Wanneer het lichaam te zuur is,
daalt het zuurstofniveau immers en gaat de celstofwisseling erop achteruit. Het complex van fulvinemineralen verrijkt met elektrolyten zorgt voor een betere hydratering van het lichaam.

blk. is het nieuwe zwart… Water, anders bekeken, anders gedronken. In Dubai is het al een hit en in vele restaurants verkrijgbaar.

blk. zal in de maand april exclusief verkrijgbaar zijn in Nederland bij Het Conservatorium Hotel en later ook in een aantal geselecteerde verkooppunten.

 

Gerelateerde artikelen

De 8 beste Superfoods

Door:

Superfoods zijn voedingsmiddelen die veel rijker zijn aan vitamines, mineralen, voedingsstoffen, elektrolyten (plantaardige stoffen met geneeskrachtige eigenschappen), maar ook minder calorie├źn bevatten.

Lees verder

Eet je groenten!

Door:

Je moeder zei het vroeger waarschijnlijk al tegen je: eet je groenten. En gelijk had ze: van alles wat je kunt eten, is groente waarschijnlijk wel het best. Je kunt eigenlijk nooit te veel groenten eten, maar te weinig?

Lees verder

FemNa40