Met water drinken zo gezond zijn als een Japanner

Het is algemeen bekend dat Japanners heel gezond zijn en weinig last hebben van ziektes.

Wist je dat ze de gewoonte hebben om direct na het wakker worden 4 glazen water te drinken?

Het is een hele oude traditie ter voorkoming van veel ziektes.

 

Het drinken van water op de nuchtere maag werd erg populair rond de Tweede Wereldoorlog na een publicatie in een Japanse krant.

Bij sommige klachten kan water drinken op de nuchtere maag helpen, zoals bij hoofdpijn, versnelde hartslag, epilepsie, bronchitis, astma, tuberculose, meningitis, nierziekte en urinewegen, overgeven, gastritis, diarree, aambeien, diabetes, constipatie, alle oogziekten, menstruele aandoeningen, oor-, neus- en keelpijn.

Water therapie

 

  • Drink na het wakker worden voordat je tanden poetst 4 glazen (200 ml) water.
  • Poets je tanden, maar eet en drink pas na ongeveer 45 minuten.
  • Na 45 minuten kun je eten en drinken.
  • Drink 2 uur geen water na het ontbijt, lunch of diner.
  • Degenen die niet in staat zijn 4 glazen water te drinken op een lege maag, drink dan zoveel als je kunt en probeer dit in de loop van de dagen te verhogen naar de vereiste 4 glazen.
  • Deze methode zal helpen met het bestrijden/voorkomen van ziekten en je nieuwe energie geven.


Deze therapie wordt door veel studies ondersteund en er is aangetoond dat een hoge bloeddruk in 30 dagen, gastritis in 10 dagen, diabetes in 30 dagen, constipatie in 10 dagen zijn te genezen. Verder krijg je veel meer energie en zal het je gehele lichaamsconditie verbeteren.

Deze methode is niet alleen om symptomen te bestrijden maar kun je als je gezond bent gewoon in je dagelijkse leven invoeren. Er zijn geen vervelende bijwerkingen en is dus veilig om te doen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Geen zuivel?

Door:

Vorige week had ik zomaar ineens twee cliƫnten die geen van beiden zuivel gebruikten. Het gegeven is niet nieuw, maar twee tegelijk was wel gelijk een hint voor mij om er iets mee te doen.

Lees verder

FemNa40