Wie is er geboren?

Niemand, maar ik ben zo gek op beschuit met muisjes dat ik ze lekker eet.

In mijn omgeving worden weinig nieuwe baby's geboren, dus als ik moet wachten op die beschuiten met muisjes dan kan ik wachten tot ik een ons weeg.

En dat is heel erg lang.

 

Maar het is wel leuk om iets te vieren. Doe je dat wel eens? Vieren om het vieren zelf? Je draait het om. Je zoekt een aanleiding omdat je iets wilt vieren.

Ik kan vieren dat mijn boek Lachyoga in april al een jaar oud was. Ik spreek regelmatig mensen die het gelezen hebben en die er naar verwijzen. Leuk!

Ik kan vieren dat mijn kinderboek over lachyoga klaar is. Goedgekeurd door mijn nichtje die midden in de doelgroep zit. Het duurt nog wel even voor het werkelijk het levenslicht ziet, eerst nog de uitgever,
de tekeningen en noem maar op.

Ik kan vieren dat ik me ingeschreven heb voor de opleiding bij het Hypnose Instituut van Edwin Selij en dat we samen iets nieuws en iets heel leuks gaan maken.

Iets heel anders

Ik kan vieren dat het niet meer zo heet is. Ik weet dat veel mensen het heerlijk vinden, maar ik val stil met die hitte. En ik heb zoveel ideeën en dingen die ik wil doen. Dus het druilerige weer van dit moment dat ik dit schrijf, doet mij goed.

Ik kan vieren dat ik eergisteren in de eerste afkoelende avond heerlijk in mijn nieuw aangelegde grote mensentuin, samen met de tuinvrouw die dat voor elkaar heeft gekregen, heb gezeten met een glaasje wijn en een lekker stokbroodje met Franse kaas.

O ja... en ik vier dat mijn Aqua Notes eindelijk binnen zijn. Verder niet in Nederland te verkrijgen, alleen bij mij. Al die boeken die ik nu schrijf en de ideeën die ik heb voor nieuwe dingen ontstaan voor een groot deel op die Aqua Notes. Wat een fantastische uitvinding.

Wat vier jij zomaar en wat doe je dan?

Gerelateerde artikelen

FemNa40