Zorg ervoor dat je geen cameltoe laat zien!

Nu is dan toch echt de tijd aangebroken dat we vaker een bikini of short aantrekken.

Je haalt echter je hele outfit naar beneden wanneer er een zogenaamde cameltoe te zien is.

Voor wie nog nooit van een cameltoe heeft gehoord... het verschijnsel openbaart zich wanneer je kleding zodanig strak zit in de schaamstreek dat je schaamlippen zich erdoorheen aftekenen.

 

De naam komt voort uit de gelijkenis die dit verschijnsel heeft met de teen van een kameel. En na de nipple slip is dit de grootste fashionblunder die je als ster of wij zelf kunt begaan, onder te strakke kleding of in je bikini.

Zelf je cameltoe aanpakken

Een hele korte zoektocht op internet leverde ons de website camelflage.com op, waar je slipjes kunt kopen met, jawel, een versterkt kruis. Speciaal bedoeld ter voorkoming van een zichtbare cameltoe.

Er zijn naast speciale slipjes nog wel meer producten op de markt die ervoor zorgen dat vrouwen niet met een door hun kleding heen zichtbare schaamstreek rond hoeven te lopen.

De Smooth Groove bijvoorbeeld (bekijk ook onderstaande video) waar Collette McCrarren wel de eerste in lijkt te zijn, is de combinatie een oplossing voor de kamelenteen en het geurtjesprobleem.

In de slipjes van BodiBase wordt namelijk zilver verwerkt, wat nare geurtjes tegengaat.
 


 

Gerelateerde artikelen

Help mij SUPpen!

Door:

Onlangs las ik in een artikel van Telegraaf dat er nogal wat vragen kunnen ontstaan bij iemand die overweegt zich voor het eerst op een SUP te begeven.

Lees verder

FemNa40