Rijmen en dichten

Deze week zullen weer de nodige pakjesavonden georganiseerd worden, dus moeten we ook weer rijmen, tenminste als je een gedicht bij je pakje hebt.

Pakjesavond is niet aan leeftijd gebonden, jong en oud vieren het.

 

Wanneer je bij een bedrijf werkt of een eigen bedrijf hebt, dan is dit een leuke gelegenheid voor team building en het geeft je de gelegenheid om eens een collega te pakken te nemen, zonder dat de persoon in kwestie weet wie dat nu is.

Hulpzame websites

Voor ons is pakjesavond vandaag. Gelukkig hoeven we geen surprises te maken, alhoewel dat natuurlijk wel heel grappig is, de voorpret daarbij is al heel gezellig. Iedereen zit met een tijdbarrière. Des te beter dat er voor alles tegenwoordig een website is, zo ook voor lootjes trekken: lootjestrekken.nl, echt TOP.

Je krijgt via een mail een toegewezen persoon met zijn/haar verlanglijstje. En heel slim, je kunt ook via deze website naar cadeau-ideeën gaan.

 

Als je een vraag hebt voor degene van jouw lootje, ook dat  gaat anoniem, gewoon via hun mail. Dan krijg je op jouw mail te zien dat er een vraag is over jouw cadeautje, heel makkelijk. De tijd van het een paar keer over doen omdat je jezelf trekt, is hiermee verholpen.

Last but not least

De voorbereidingen zijn in volle gang, de cadeautjes zijn ingekocht en het inpakken kan beginnen. Maar nu... het gedicht of de rijm.

Sommige mensen kunnen het zo uit hun mouw schudden, maar voor de meesten is dit lastig. Ook hiervoor heb je de mooiste websites, maar dan nog is het een bevalling. Doe je het samen met iemand, dan kan het hilarische momenten geven.

Onderstaand een aantal suggesties van sites:
www.mijnwoordenboek.nl/rijm.php
sinterklaas.rijmnu.nl
rijmwoorden.nl

Heel veel succes en daarbij heel veel plezier en als er leuke momenten zijn die je met FemNa40 wilt delen, eventueel met een foto erbij, dan worden deze geplaatst in een volgend artikel. Stuur je inzending naar: info@femna40.nl

Gerelateerde artikelen

Eczeem bij baby´s en kinderen

Door:

Eczeem is een hele vervelende aandoening die vaak gepaard gaat met pijn, jeuk en soms ook met schaamte of onzekerheid. Voor volwassen mensen al vervelend genoeg, maar wat als je kindje last van eczeem heeft?

Lees verder

FemNa40