Dé ultieme slaapplek voor honden en katten

Menig dierbezitter vind het heerlijk om zijn trouwe viervoeter of huistijger af en toe eens te verrassen.

Maar wat vind een huisdier eigenlijk leuk om te krijgen? Een Guisapet Cave natuurlijk! Dit zijn heerlijke manden waar de hond of kat in weg kan kruipen.

Niet alleen een geweldig cadeau voor je huisdier, maar ook nog eens een leuke eye-catcher voor in huis.

 

Katten en honden hebben van nature de behoefte om beschut en veilig te slapen. In de natuur zullen ze zelden tot nooit midden in een open veld in slaap vallen. Om aan dit instinct tegemoet te komen, heeft Guisapet iets unieks ontworpen. Een ‘cave’! De Guisapet Caves bieden een hele fijne slaapplek en daarbij zijn ze ook nog eens een lust voor het oog.

Holletje/cave

De manden zijn een ‘holletje’, een ‘cave’ voor honden of katten: lekker even weg bij grijpgrage kinderhandjes of bijvoorbeeld de drukte van visite. De dieren kunnen zich rustig terugtrekken in een omgeving die niet alleen voor hen prettig is, maar ook nog eens een aanwinst voor het interieur betreft! De oortjes geven de cave namelijk een heel speels effect.

De eigenaren (en vaak dus ook schoonmakers van de dierenwereld) zullen heel blij zijn met het feit dat de mandjes eenvoudig te reinigen zijn. De manden zijn gemaakt van recyclebaar plastic, zoals je van een diervriendelijk product eigenlijk wel mag verwachten. De bijgeleverde kussens zijn voorzien van een kussenhoes die prima te wassen is in de machine.

De Guisapets Caves mandjes en kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en dessins.
Echte eyecatcher is de Monster Cave, een gifgroene monsteruitvoering. Dit is de nieuwste uitvoering  en verkrijgbaar vanaf 10 oktober. Helaas te laat voor dierendag, maar net zo leuk als spontaan cadeau of misschien wel een feestelijke gift onder de kerstboom.

Duurzaam Dier

Importeur van Guisapet Cave in Nederland is Duurzaam Dier. Deze groothandel voor dieren(web)winkels richt zich op natuurlijke en bijzondere huisdierproducten. Duurzaam Dier verkoopt onder meer katten- en hondenspeelgoed, hondenkluiven en -snacks. De caves van Guisapets zijn onder meer te koop via de webwinkel Eko-Pets.nl.

Kijk voor meerdere verkooppunten van Guisapets Caves op de website

 

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40