WINACTIE: Oergezond in de moderne tijd!

fit20 is een innovatieve en unieke fitnessmethode.

Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons meerdere dagen per week voor in het zweet moeten werken.

fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. ‘Kort maar krachtig’ in plaats van ‘meer is beter’.

 

fit20 geeft een effectieve gezondheidsprikkel waar het lichaam sterk en snel op reageert. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een ruimte van 17 graden traint. Omkleden is daarom niet nodig.

Jouw personal trainer is de ‘stok achter de deur’. Je traint op afspraak zodat de training makkelijk een vast onderdeel van jouw (werk)week wordt. De resultaten van fit20 zijn merk- en meetbaar, mede dankzij onze speciaal ontwikkelde iPad applicatie. Binnen 3 maanden voel je je sterker, fitter en energieker. Een fit20 studio is schoon, fris en er wordt met aandacht getraind.

fit20 werkt met een eigen lifestyle-boek Oergezond! gebaseerd op ons oeroude DNA, onze genetische blauwdruk die nauwelijks verschilt van onze verre voorouders. Onze moderne levensstijl verschilt wel heel erg met die van onze voorouders en dat kan voor problemen zorgen. Door inzicht en kleine veranderingen kunnen we die voorkomen.

Oergezond! laat zien hoe dit op een prettige en haalbare manier te doen. Je ontdekt wat de belangrijkste gewoonte is om te veranderen, en waarom sommige veelgehoorde gezondheidsadviezen niet kloppen. Je leest wat het beste voedingsadvies is en de meest onderschatte gezondheidsactiviteit. Ontdek waarom in de zon zitten gezond is en plezier beleven geen luxe maar noodzaak is!

Heb je nog geen voorstelling kunnen maken hoe je zonder zweten toch fit kunt worden? Geen probleem,
bij fit20 kun je 1 afspraak gratis en vrijblijvend ervaren.

Maak een afspraak op fit20.nl en lees de meer dan 80 klantverhalen met resultaten over o.a. afvallen, conditieverbetering en stress- en klachtenvermindering.

WINACTIE

FemNa40 mag onder de lezers 1x een maand lang personal training bij een fit20 studio naar keuze t.w.v. € 89,90 + het aansluitende boek Oergezond t.w.v. € 17,50 verloten. Dit moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de voorpagina en like en deel de Facebook pagina van FemNa40.
Stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar info@femna40.nl

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedingen door een e-mail te sturen.

De actie loopt tot en met 11 januari!

Gerelateerde artikelen

Blij(f) Bewegen

Door:

Alles wat niet in beweging blijft gaat op den duur roesten. Of rammelen. Of scheuren. Stilstaand water is geen gezond leefmilieu' foute bacteriën vermenigvuldigen er zich als een speer.

Lees verder

De AirWheel

Door:

Geen stress voor files, overvolle bussen of gestolen fietsen meer. Vanaf vandaag wordt elke afstand bereikbaar dankzij AirWheel, het nieuwste revolutionaire vervoersmiddel voor jong èn oud.

Lees verder

FemNa40