WINACTIE: € 75,- aan producten bij Directlyfrom.nl

Sinterklaas is voorbij en we kunnen ons richten op de Kerstdagen.

Een heel gedoe die feestdagenstress. De boom moet worden gekocht, opgezet en de kerstversiering van zolder of uit de garage gehaald.

Maar geef toe, het is altijd een gezellige bezigheid. Je huis transformeert in een heuse kerstsfeer.

 

En dan komt het... bij wie gaan we eten. Maken we zelf een diner voor het gezin met kinderen, aanhang en kleinkinderen of gaan we een keer met onze vrienden een mooi diner in elkaar flansen. Dit verschilt natuurlijk per huishouden. Wordt het bij jou gevierd, dan komt het... de stress!

En ja, je wilt natuurlijk iets moois op tafel zetten. Alle receptenboeken liggen al klaar om iets uit te zoeken dat bij elkaar past. Het is een van de leukste onderdelen om te doen. Als je dan het drie- of viergangendiner hebt samengesteld en je boodschappenlijst klaar hebt, dan komt het... de boodschappen moeten wel worden gedaan.

De drukte in de supermarkten, botsende winkelwagentjes, schappen die leeg zijn. En wat te denken van de wachttijden bij de slager, visboer en bakker? Oké, dan heb je alles, tassen vol, gesjouw, de auto volstouwen en weer uitladen. Veel van ons moeten het lopend doen of met de fiets. Wat een feest! Pfff! Voor veel vrouwen maar ook mannen geeft dit veel stress.

Maar... er is een oplossing. Om een hoogstaand kerstdiner (en niet alleen voor kerst) klaar te maken, kun je terecht bij Directlyfrom.nl. Zoals we al in een eerdere blog hebben vermeld, is Directlyfrom.nl een fenomeen op het gebied van one-stop shopping op hoog niveau. 

Je kunt zelf je producten kiezen die de leverancier aan Directlyfrom.nl direct levert. Je bent verzekerd van hoge kwaliteit en verser kan het niet. De leveranciers die verbonden zijn aan Directlyfrom.nl zorgen ervoor dat de producten van topkwaliteit en toegankelijk zijn voor elke thuiskok.

De leveranciers zijn dan ook met zorg uitgezocht. De producten zijn vers waardoor je de waarde van de mooiste groenten en fruit, hoe vlees en vis écht kan smaken en hoe bijzonder kip kan zijn, kunt proeven.

Heerlijk, bijna geen boodschappen te hoeven doen, want alles wordt thuis afgeleverd! Dat scheelt een hoop gedoe! Ik zou zeggen, wat let je. Doen!

WINACTIE

Wij zijn dan ook heel erg blij een winactie te mogen opzetten en één van onze lezers te verblijden met een keuze aan producten ter waarde van € 75,- bij Directlyfrom.nl.

Dit moet je doen om in aanmerking te komen:


De actie loopt tot en met 16 december!

Gerelateerde artikelen

BBQ enquête

Door:

Vanaf april wordt de barbecue bij de meeste Nederlanders tevoorschijn gehaald en in de zomermaanden gaan we helemaal los.

Lees verder

FemNa40