Directlyfrom… Food shopping op hoog niveau

Onze redactie mocht op 23 november jl. bij de lancering van een indrukwekkende proeverij van het nieuwe platvorm Directlyfrom.nl zijn.

Wij waren aangenaam verrast dat deze grootmeesters een waar feest maakte van hun mooie producten.

Een prachtig initiatief dat een directe brug slaat tussen leverancier, producent en consument.

 


De samenwerkende horecaleveranciers Nice to Meat, Rungis, Treuren, Vanilla Venture en Schmidt Zeevis gaven in de Kookfabriek Amsterdam acte de présence met hun rijke seizoensassortiment.

Producten die normaliter bestemd zijn voor de top van de gastronomie vinden vanaf nu ook hun weg naar de consument.

De webshop houdt zelf geen voorraad, alles komt rechtstreeks en supervers van de bron. Aan Directlyfrom.nl de taak om alle bestellingen in goede banen te leiden en te zorgen voor een vlekkeloze logistiek.

Food shopping op hoog niveau

Voor het publiek dat kwaliteit zoekt in food biedt deze webwinkel een one-stop shopping op hoog niveau. Bestemd voor feestelijke diners én de dagelijkse maaltijd.

Je vindt er Japans Wagyu, Noorse krab, levende kreeft, biologische en uitheemse groenten, wild en gevogelte en de fijnste delicatessen, tot rundervinken, bloemkool en passievrucht.

'Nederland is toe aan een upgrading van de maaltijd', vindt Justyna Zadykowicz, grondlegger van Directlyfrom.nl. 'Alles in ons leven draait om eten. Via Directlyfrom.nl ervaar je nu de waarde van de mooiste groenten en fruit, hoe vlees écht kan smaken en hoe bijzonder kip kan zijn'.

Culinaire grootmeesters

Chris Naylor (Vermeer), Mario Ridder (Joelia), Peter Lute (Lute), René Tichelaar (de Gieser Wildeman) en Marcel van Zomer (In den Rustwat) lieten als gastchefs de aanwezigen proeven van onder meer een gin-tonic sorbetijs van rode kool, wildkroketjes, een combinatie van aardpeer met zwarte truffel, King krab met avocado en grapefruit, coquille met romanesco-bloemkool, kort gebakken sucade van Black Angus Creekstone en biefstuk, carpaccio en rundervink van het prachtige MRIJ-vlees.

Een greep uit de vele producten die men dagvers bij Directlyfrom.nl kan bestellen, gekoeld worden bezorgd en thuis kwaliteit op tafel brengen.

'Op gebied van food komt er veel culinaire inspiratie op ons af; nu zorgt Directlyfrom.nl ervoor met de mooiste producten direct van de bron, dat gerechten thuis smaken zoals in recepten wordt bedoeld.

Want deze nieuwe foodmarkt kent in Nederland qua assortiment en kwaliteit zijn gelijke niet',
concludeert ondernemer Jeroen Zegwaart van Directlyfrom.nl.

Gerelateerde artikelen

FemNa40