The flags of christmas!

Met kerstmis gaan heel veel vlaggen schitteren, heerlijk! Daar verheug ik me elk jaar dan weer op.

Toch komt ook de stress factor weer even om de hoek mee kijken en deze factor laat door drukte de mooie momenten in het leven vertroebelen.

Dit wil ik natuurlijk niet en daarom heb ik tien prachtige kerstvlaggen op een rij gezet die zo bij iedereen kunnen wapperen. Volg mijn kerstvlaggen en geniet nog een beetje extra van deze mooie feestdagen!

Be-on-time flag!

Begin op tijd met je huisversieringen. Zowel binnen en buiten! Zodra jouw kerstversiering hangt en staat komt er rust in het huis. De toon is gezet en het kerstgevoel gaat leven. Je kerstboom versier je met de foambloemen van de Action. Je boom is snel gevuld met deze bloemen.

Social media flags!

Kerstkaarten sturen blijft natuurlijk leuk en persoonlijk. Ik maakte elk jaar online de meest leuke kerstkaarten. Maar OMG wat een stress. Niet iedereen verstuurt nog een kerstkaart. Dit jaar ga ik gewoon ook via socialmedia kerstvlaggen versturen en de oudjes onder ons krijgen een persoonlijk telefoontje of een bezoekje. Een heerlijk gevoel, gewoon doen. Just do it!

Join the flags!

Bij wie ga je de feestdagen vieren? Dit dilemma oplossen is al een heel karwei! Traditie blijft meestal in stand voor iedereen. Valt de kerstviering samen met andere vieringen, dan kan er ook eens een keer gewisseld worden. Een rustige kerst is ook mooi, want de programma's op tv zijn betoverend en laten je denken aan prachtige momenten in je leven.

The flags of christmas markets!

Deze markten kun je al ruim van te voren bezoeken. Zodra je hier bent, lijkt het alsof je in een film loopt!!! Vrolijke mensen, heerlijk eten, schaatsbanen, kerstcadeautjes, attracties enz. De muziek sleept je mee en de verliefdheid maakt de sfeer compleet. All I want for christmas is you…!

The movie flags!

Dit kan zo romantisch of komisch zijn, dit is een echte 'must'.  Een avondje vrijmaken om samen met je man, kind, kleinkind, moeder, vriendin of andere kerstlovers van de kerstgevoelens te genieten. Maak tijd en verwen jezelf met een leuke film.

The menu flags!

Wat bereiden we dit jaar? Jezelf uitsloven voor een diner, geweldig. Gezamenlijk gourmetten, nog beter! Iedereen een gang van het diner laten voorbereiden, super! Kijk wat bij je past en overdrijf niet! Samen zijn is altijd het belangrijkste van een kerstviering.

Mijn kinderen vertellen mij dit elk jaar. Een onrustige moeder vinden ze niet leuk. Ze zeggen dan: ’Mama doe wat rustiger aan, kom gezellig bij ons zitten'.

Mijn kinderen hebben gelijk, oké. De supermarkten hebben de beste recepten voor je klaarliggen en een traditioneel recept vinden de meesten nog het lekkerst. Heb je nog wat tijd over dan kun je ook al wafels bakken, de geur vertelt alles en everybody loves you!

The shopping flags!

Die wapperen vlak voor de kerst het hevigst, dus... ruim van te voren de lijst afwerken. De gevoelige producten bestel je en haal je samen op met de laatste boodschapjes.

The Gift flags!

De Belanrijkste dingen heb je nu op een rij en dan heb je nog tijd genoeg voor de cadeautjes. Als je slim bent, bewaar de aanschaf van cadeautjes tot het laatste, omdat er dan uitverkoop is. Verder heb je toch al alles geregeld. Geweldig, toch?

Iedereen heeft ondertussen zijn wishlist ingevuld en jij kunt hierdoor heel gericht gaan inkopen. Online kan natuurlijk ook, maar de versierde winkels zijn toch wel wat mooier en zorgen voor een klassieke kerstbeleving.

The most important flag!

Dit ben jij natuurlijk, even jezelf lekker verwennen. Een bezoek aan de kapper en dan wat wat trek ik aan?!
Ga voor the little black dress en maak het jezelf niet zo moeilijk.

Het jurkje hoeft alleen nog met een colbert of vest gecombineerd te worden en is altijd goed. Een touch of glamour hoort erbij! Glamour vertaal je in het dragen van steentjes, pailletten, goud, zilver en bont.

Dit vind je terug in de stof, riem, juwelen, haar accesiores of een tas. Overdrijf hier niet in, Less is more.
Neem de tijd en combineer, doe dit met je oude spullen en koop elk jaar een nieuw item erbij.
Bijvoorbeeld, een nieuwe riem dan kun je je jurk alweer een totaal nieuwe look geven.

Geniet van jezelf, draai een keer extra voor de spiegel. Nog een tip , voordat je de deur uitgaat, kijk nog eens in de spiegel en meestal kun je dan nog een item weglaten! Draag je oorbellen, laat de ketting vervallen. Draag je een glitter riem, geen glitter tasje enz. enz. Zo creëer je stijl! Een stijlvolle vrouw met kerst, geweldig!
Iedereen zal trots op je zijn!

The spirit flags of christmas!

De kerstgedachte loopt als een gouden draad door de feestdagen. Sta open voor elkaar en laat je kerstgedachte stromen naar iedereen. Als iedereen dat doet worden onze harten gevuld met liefde en geven ons kracht.
Neem de tijd voor elkaar en deel de kerstgedachte, zo mooi! Bij deze gedachte krijg ik al kippevel en voor mijn part mag het morgen al kerstmis zijn.

Mijn flags of christmas glitteren al. Helaas moet ik ook nog wat shoppen en mijn little black dress tevoorschijn toveren. Vanuit deze blog wens ik jullie the flags of christmas toe en ze mogen schitteren elke dag voor jullie!

Liefs, Miriam Hensgens

Gerelateerde artikelen

FemNa40