Heerlijke dag bij Beurs Vrouw!

Zaterdag 14 maart jl. was het zover. Mijn man en ik gingen samen naar de Beurs Vrouw!

Ja ja... hij was één van de weinige mannen. Hij weet zich altijd en overal te vermaken en ging graag met me mee.

 

Het was er gezellig druk. Mooie kramen met aantrekkelijke aanbiedingen. Daar waren veel vrouwen te vinden. Maar ook de plekken waar je kon eten en drinken zaten constant vol. Er werd duidelijk genoten van al deze heerlijke verleidingen. Er werden nieuwe producten gepromoot en je kon verschillende workshops volgen. Vrijdag en zondag waren er live optredens.

Een dagje uit!

Wij liepen als eersten een bekende tegen het lijf. Inge Thijssen die samen met een groep massage voor kankerpatiënten promoot. Ze gaven diverse soorten massage die dag voor een klein prijsje.

Het doel van deze groep is er voor te zorgen dat je je lichaam weer op een prettige manier ervaart. In plaats van alleen maar aandacht voor je lichaam in het teken van de ziekte, waar elke aanraking gericht is op de behandeling. Wat een mooi initiatief!

Een fijne en vooral veilige massage kan er voor zorgen dat je een moment kunt ontspannen en weer even het lichaam op een prettige manier ervaart. Bovendien draagt een ontspannen massage bij aan het bevorderen van het immuunsysteem.

Inge Thijssen is aangesloten bij het Landelijke Netwerk van Massage bij Kanker.

Wij liepen verder…

Op zoek naar FemNa40 natuurlijk! Daar zagen we de banner van EenMedia met daartegenover de banner van FemNa40. Monique Veenman stond in het gangpad en begon me gelijk spontaan te vertellen over het digitale tijdschrift FemNa40.

'Ja ja… dat is leuk' zei ik, 'maar wie ben jij…' 'Uhh Monique!'. 'Ik ben Shirley' en toen viel het kwartje.
Een knuffel en ook Diana kwam erbij. De dames hebben 3 dagen hard gewerkt en heel wat acties gehouden om de aandacht van de bezoeker te trekken.

Het was fijn hun 'live' te ontmoeten en hun enthousiasme te proeven. Ik ben blij dat ik deel mag zijn van de bloggers voor FemNa40.

   

Drankje tussendoor

Tenslotte zijn Lammert en ik op een barkruk gaan zitten bij de catwalk met een wijntje. Want één van de topevenementen van de beurs waren de modeshows, georganiseerd in samenwerking met Jamn Models.

Drie keer per dag vond de modeshow plaats op het zgn. Entertainmentplein.

En dit zijn bijzondere shows. Niet gewoon lopen op de catwalk, maar danspassen en kleine acts werden opgevoerd. Twee jongemannen met ontbloot bovenlijf sprongen salto’s over de modellen heen. (Ze zaten dan wel gebukt) maar het was spectaculair!)

Dit is entertainment en het showen van mode tegelijk. Ook kinderen deden mee. Wat opvalt bij Jamm Models is dat de leeftijd en de maten van de dames variëren. Ik ga nog een blog schrijven over één van de modellen die 40+ is.
Die houden jullie tegoed.

De vrouw achter Jamn Models is Jen-ai Monsma. En ik heb het voorrecht haar persoonlijk te hebben leren kennen omdat ze ook een seizoen mee heeft gedaan met Sing-it. Wordt vervolgd!

Tenslotte hebben we ons verwonderd over de modellenwedstrijd die werd gehouden. Want er liepen 102 jonge dames over de catwalk in de hoop te worden uitgekozen door één van de scouts die langs de catwalk zaten.

Wat ons opviel is dat er niemand hetzelfde loopt! Nooit eerder is voor mij het unieke van elk mens zo benadrukt als die dag. Geen enkele uitdrukking is hetzelfde, geen enkel lichaam en geen enkel loopje.

Hoe mooi is dat! Niet handig als er één bepaald loopje wordt gezocht en één uitstraling, maar voor mij fantastisch om zo te zien; 102 jonge dames allemaal slank en jong en toch zo verschillend.

Ik eindig dit blog dan ook met een gezegde wat op mijn scheurkalender stond een paar dagen geleden: 
Als je je met niemand vergelijkt, word je wie je bent!

Gerelateerde artikelen

FemNa40