PR acties en meer social media

Hallo, ben ik in beeld? Hoe kom je in beeld bij je potentiële klanten?

Je kunt natuurlijk altijd adverteren, maar dat kost veel geld en meestal ontbreekt het daaraan bij een startende ondernemer.

Dus zul je een goedkopere en creatievere manier moeten vinden om in beeld te komen bij je doelgroep.

 

Dit kan door PR acties. Hoe wat en waar je die inzet, is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat voor product of dienstverlening je verkoopt en waar je doelgroep zich bevindt.

Sparren met ondernemers

Wanneer je hierover wil sparren, mag je me altijd bellen of mailen, dan kunnen we hiervoor een afspraak maken. Ik heb inmiddels diverse ondernemers geholpen met het (mede) vormgeven of wegwijs maken in de veelheid van ideeën die ze hadden. Hierdoor komen ze tot nieuwe inzichten die hen weer verder helpen in de ontwikkeling van het bedrijf.

Meer social media

Ik heb het al eerder in een blog genoemd, sociale media zijn normaal gesproken gratis en veelzijdig in te zetten bij het vinden van klanten en je PR acties. Per social media kanaal kun je verschillende teksten en afbeeldingen (info grafics) gebruiken om interesse op te wekken van je potentiële klanten.

Er zijn inmiddels vele bedrijven en coaches te vinden die vele malen beter uit kunnen leggen dan ik hoe je het optimale resultaat uit sociale media kunt halen. Ik verwijs je dan ook graag naar hen bij deze.

Volgende keer: Werk in uitvoering

Foto

 

Gerelateerde artikelen

AU!

Door:

Er is iets gebeurd. Iemand heeft iets gezegd, iets gedaan of juist nagelaten en ik voel me gekwetst. Begrijp je dat? Hoe zou jij je voelen als iemand die je dierbaar is zo onzorgvuldig met je omgaat?

Lees verder

FemNa40