De Maagd-vrouw in bed

Voor de Maagd-vrouw is seks een natuurlijk gegeven, waarom zou het dan vonken moeten slaan als de twee lichamen samenkomen? De man die uiteindelijk haar bedgenoot wordt, zal heel veel geduld aan de dag moeten leggen.

Een van haar gevleugelde uitspraken is: 'geen seks zonder liefde en romantiek'. Ze zal dus heel erg overtuigd moeten zijn voor ze tot de onvermijdelijke seks komt. Maar wees gerust, wanneer het zover komt, zul je weten dat het wachten echt wel de moeite waard was.

Controle-freak

Met haar natuurlijke aanpak, haar behoefte om je te behagen en haar fijngevoeligheid kan ze een waarachtig vuurwerk ontvonken in je lichaam. Alles is erop gericht om je te bevredigen. Het liefst laat ze zich nemen bij haar thuis, ze heeft namelijk graag alles onder controle.

Ze is een echte hygiëne-freak. Storende geuren en zweetluchtjes kun je het best vermijden. Wees dus niet verbaasd wanneer ze je afschrobt in het bad voor ze lijfelijk contact toelaat. Het seksuele spel speelt zich af binnen bepaalde limieten. Je mag heel wat met haar doen, maar hou de tijger in jezelf onder controle en doe geen abnormale dingen.

Haar seksuele beleving kan heel bestudeerd zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal ze zich niet aan seks wagen zonder er eerst heel wat over gelezen te hebben. Tijdens het seksuele spel zal ze heel haar gamma van trucjes en technieken willen ontvouwen.

Sommige Maagd-vrouwen kunnen te vinden zijn voor de soixante-neuf-positie, maar de kans zit erin dat ze dit te vies vindt. Wederzijdse masturbatie vindt ze fijn. Ook bij de missionarishouding, zodat je de penis achteraan kunt inbrengen, voelt ze zich goed.

Maagd-vrouw met Maagd-man

De kans is groot dat je hem hebt leren kennen op kantoor of dat gezamenlijke vrienden jullie aan elkaar voorgesteld hebben. Hij is meestal te schuchter om zelf op de proppen te komen. Wanneer je door hem uitgevraagd wordt, moet je niet vrezen (of verwachten) dat hij stiekem onder tafel aan je zit te friemelen. Seksuele voorstellen zijn voor hem totaal uit den boze, je zult dan ook wat geduld moeten opbrengen.

Seks bedrijft hij heel methodisch, precies zoals het in het boekje beschreven staat. Hij weet hoe het vrouwelijk lichaam functioneert, hij kent de erogene zones, hij weet hoe hij jou kan prikkelen, dat heeft hij allemaal geleerd in zijn boek over seksuele voorlichting. Met zijn fijngevoelige aanleg heeft hij er geen moeite mee die theorie in praktijk om te zetten. 

Voor de Maagd-man is de buikstreek een belangrijke erogene zone. Alleen al met je nagels de huid van zijn buik bewerken, is al voldoende om hem een erectie te bezorgen. 

Bekende Maagd-vrouwen zijn:
Marion Bloem (schrijfster)
Frederique van der Wal (fotomodel, presentatrice en actrice)
Floortje Dessing (presentatrice, programmamaakster en schrijfster)
Ruth Jacott (zangeres)
Carice van Houten (actrice, radiopresentatrice en ambassadrice)
Do (zangeres)
Fiona Hering (auteur en presentatrice)

Gerelateerde artikelen

FemNa40