Romantisch voorspel

Vrouwen houden van een romantische partner. Maar je kunt zelf ook de romantiek aanwakkeren, dit brengt je dichter tot elkaar.

Je leert elkaar beter kennen en weet waar je partner opgewonden door raakt.

Romantischer worden, is niet eens zo moeilijk.
Wij geven wat voorbeelden waardoor je seksleven een boost krijgt.

 
 

Knuffelen

Knuffelen is een geweldige manier die geen enkele moeite kost. Ook is het een uitstekende manier van voorspel om als overgang je partner naar de slaapkame te leiden.

Knuffel een poosje, ten minste twintig minuten, voordat jullie ergens anders mee beginnen. Gebruik de tijd om elkaars lichaam te liefkozen, elkaars haren te strelen, je vingers langs elkaars sleutelbeen te halen. Ontdek de gevoelige plekjes en stimuleer deze.

Dit kan ontzettend romantisch zijn voor stelletjes die al langer samen zijn. Probeer te flirten, je partner daarna bij de hand te nemen en uit te nodigen naar de slaapkamer.

Zoen of vrij
 

Als je denkt dat je het zoenen onder de knie hebt en dat er geen ruimte voor verbetering is, dan heb je het mis. Iedereen kan altijd verbetering aanbrengen en de uitvoering is natuurlijk het allerbelangrijkste.
Onderschat zoenen en vrijen niet, beide kunnen erg romantisch zijn.

Breng een beetje variatie aan in de manier waarop jij je partner zoent. Houd het fris en spannend. Word wat creatiever met je zoenen. Zoen elke moedervlek, elke sproet. Doe wat lippenstift op en 'teken' een hartje van zoentjes.

Er zijn hartstikke veel manieren om het zoenen romantischer, sexyer en gedenkwaardiger te maken.

Massage


Massages werken ontspannend en is de ideale manier om je partner op te winden. Je hoeft er niet eens zo sterk voor te zijn. Een lichte aanraking op juiste plekken voelt net zo lekker.

Doe een flesje massageolie (of babyolie, als dat makkelijker te vinden is) in een kom met warm water.
Warm ook eerst je handen op voordat je de olie aanbrengt op het lichaam van je partner. De warme sensatie zal ervoor zorgen dat de massage goed begint.

Verrassing onder je kleding


Het is een traktatie voor je partner als je hem een traktatie onder je kleding voorschotelt. Zeker als jij niet het type bent dat regelmatig zoiets doet. Je kunt sexy lingerie aantrekken, een liefdesbriefje schrijven of een creatieve scheermethode kiezen. 

Dit betekent dat jij bereid bent om net dat stapje extra te zetten. Een goede manier om je man op te winden,
is door sexy lingerie te dragen. Laat hem je lingerie rustig aan ontdekken, alsof het pakjesavond is. Gooi die oude meuk weg en kies iets dat bij de stemming past.

Toon je gevoelens


De beste manier om mee te beginnen, is door je partner gewoon te vertellen hoe je je voelt. Zolang je vanuit je hart spreekt en eerlijk bent over je gevoelens zal het je partner roeren. Vertel hem wat hij voor jouw betekent en hoe jij het vindt dat hij deel uitmaakt van jouw leven.

Dit zorgt ervoor dat hij zich goed zal voelen en helpt echt om de romantische stemming te creëren.

Je kunt bijvoorbeeld iets zeggen als: 'Als ik met jou samen ben, dan voelt het alsof ik thuiskom. Als ik met jou ben, dan voelt het alsof ik mijn kompas weer heb. Ik zal niet meer verdwalen'.

Praten


Je kunt praten over hoe graag je wilt dat hijj zijn dromen bereikt of hoe graag je wilt dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over de dingen waar hij nu mee worstelt.

Zeg bijvoorbeeld iets als: 'Ik wil echt graag dat jij je droom laat uitkomen. En ik zal alles in mijn macht doen om ervoor te zorgen dat je die kans krijgt'.

Zeg hem hoe sexy hij is


Je partner vertellen hoe sexy hij is, kan ontzettend romantisch zijn. Dit is vooral belangrijk als hij zichzelf even niet als seksueel ziet. Op die manier laat je hem zien dat jij dat wel doet en zal hij zich beter voelen over zichzelf.

Door hem te zeggen hoe sexy hij is, zal hij zich meer op zijn gemak voelen en het veel leuker hebben in de slaapkamer. Zeg bijvoorbeeld: 'Je ziet er zo ontzettend lekker uit zo. Ik voel me net weer een tiener'.

Praat sexy, misschien een beetje vies
 

We schrijven sexy praat vaak af als iets dat niet romantisch is, maar dat kan het wel degelijk zijn. 'Vies' en sexy praten, kan jullie dichter tot elkaar brengen. Jullie kunnen namelijk op een eenvoudige manier praten over wat jullie fijn vinden en wat jullie willen.

Dit kan de sleutel zijn tot een langdurige en bevredigende relatie. Zeg iets als: 'Ik vind het heerlijk als je dit en dat met je tong doet'.

Word creatief
 

Je kunt je partner echt verrassen door de slaapkamer tot romantisch toevluchtsoord te transformeren. Haal de rozenblaadjes van stal en ontsteek wat geurkaarsen voor de traditionele look; of gebruik rekwisieten en decoratie voor een thema-avond en je hem geblindoekt begeleidt naar de slaapkamer.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wierook, kussens, stoffen en misschien zelfs een nieuw likje verf voor op de muren om de kamer een Indiase make-over te geven. Laat je partner zien dat jullie nog een hele hoop uit de Kamasutra kunnen leren.

Gebruik een soundtrack om de sfeer nog sterker aan te zetten. Ook kun je een luxe stof kopen die je langs het plafond en de muren drapeert. Hiermee tover je een onromantische kamer om tot knus liefdesnestje.

Erotische bodypaint


Kies bijvoorbeeld voor chocolade of slagroom. Dat is zowel romantisch als heerlijk voor jou en je partner.
Deze bodypaint kun je in de seksshop vinden, maar ook online. Het stelt je in staat om liefdesbriefjes mee te schrijven en spelletjes mee te spelen. Met je tong en lichaam! Chocolade bodypaint kun je zelfs thuis maken!

Elkaar voeren


Organiseer een sexy picknick in bed, met allerlei voedingsmiddelen die je hem lekker kan voeren. Kies voor druiven, in chocolade gedompelde aardbeien of pittige chocolade. Voer elkaar om beurten en zet wat sexy muziek op.

Voor je het weet zullen jullie elkaar beginnen op te eten! Have fun!

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40