Zoeken mag!

Als je single bent en weet dat je gelukkiger bent als je in een relatie zit, dan kun je kiezen.

Of je wacht thuis op de bank totdat er iemand bij je aanbelt of je gaat actief op zoek.

En zoeken mag, hè.

 


Zoeken naar een leuke partner is niks anders dan gaan voor jouw geluk. Hieronder vertel ik je de allerbelangrijkste tip voor succesvol daten. De echt aller aller belangrijkste.

Be you!

Als jij lekker in je vel zit loop je stralend rond. Als jij gelukkig bent straal je, ben je gezellig, heb je oog voor de ander en kunnen mensen plezier hebben met je. Als jij gelukkig bent, heb je niks van de ander nodig. Dan heb je vooral heel veel te geven. En dat maakt je zoooooooo aantrekkelijk!

Want, dat betekent dat die ander ook lekker zichzelf kan blijven en dat je met elkaar kunt gaan oplopen.
Samen genieten. Gelukkiger worden... nog meer dan alleen. Elkaar voeden, liften, groter maken, blijer maken... en jezelf daarbij.

De belangrijkste tip voor succes op het datingpad is dus dat je van jezelf houdt en de ander niet nodig hebt om je goed te voelen. En dan bedoel ik 'echt'. Dus niet dat je alleen maar roept dat je de ander niet nodig hebt,
maar dat je heel gemeend hartstikke tevreden bent met wie je bent en met de dingen die je doet.

Dat heeft ook nog tot voordeel dat je iemand aantrekt die dat ook doet. Want stel je voor dat jij ongelukkig bent. Dan is de kans dus groot dat je iemand aantrekt die net zo ongelukkig is als jij. En dat je dus elkaars ellende moet gaan zitten oplossen... niet de bedoeling toch?

Het beste ingrediënt voor een mooie relatie is dat je samen lol kunt hebben. Met elkaar lachen, leuke dingen ondernemen, plezier hebben. Samen. Dat kan alleen als je goed in je vel zit. 

Accept yourself

Er is geen betere versie van jou dan jij. En meer is er ook helemaal niet. Dus als jij denkt dat het handig is om je anders voor te doen dan je bent, gaat het hoe dan ook een keer mis. Je houdt het namelijk niet vol. Op je tenen lopen om leuker te zijn zodat die ander meer van je gaat houden, is nooit van lange duur.

Het gaat sowieso een keer wringen bij jezelf. En je valt vast een keer door de mand bij de ander. Wees dus jezelf vanaf dag 1. Als dat niet goed (genoeg) is voor de ander, dan is jullie match niet ok.

Dat wil niet zeggen dat je gelijk de stekker eruit moet trekken als jullie een dispuut krijgen over wat je zult gaan eten. Overleggen mag altijd. Maar no go's zijn dat je jouw behoeften moet inleveren om de date leuk te houden.

Je bent prima zoals je bent en dus hoef je niet opeens andere kleren aan, andere muziek leuk te vinden,
je rijgedrag aan te passen of te stoppen met zingen onder de douche.

Sterker nog: zing 'I love myself' van Kendrick Lamar.

zizaschrijft.wordpress.com
zizaja.facebook.com

Gerelateerde artikelen

FemNa40