Hoe je contact maakt met je ziel

We maken allemaal van alles mee in ons leven.

Vaak zijn dat leuke, positieve gebeurtenissen.

Soms zijn dat nare, minder leuke gebeurtenissen.

 

Je vraagt je in dat laatste geval vast weleens af waarom het is gegaan zoals het is gegaan. Misschien ben je wel iemand die heel positief in het leven staat en je daarom niet kan voorstellen waarom je iets negatiefs meemaakt.

Misschien loop je wel telkens tegen hetzelfde probleem of hetzelfde thema aan. Alsof je in een patroon zit je dat je maar niet kunt doorbreken. Je weet niet waar het probleem zit en hoe je het kunt oplossen.

Eén van de belangrijkste redenen waarom je de antwoorden niet weet, is omdat je onvoldoende in contact bent met je ziel. Je bent als het ware afgescheiden. Dat is niet werkelijk zo, maar je ervaart dat zo. Dat heeft te maken met drukke gedachten en beperkende overtuigingen.

Je ziel is alles wetend. Je ziel was er al voordat jij in dit fysieke lijf op Aarde kwam. Daarom weet je ziel ook meer dan je brein. Je brein is een fysieke tool, terwijl de ziel meta fysisch is.

De ziel is er, was er, is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Want de ziel sterft niet en leeft voort in verschillende dimensies. Maar waar vind je je ziel? Je ziel bevindt zich in de buurt van je hart.

Wanneer je als ziel in een fysiek lichaam naar de Aarde komt, dan ben je vaak alles wat je wist van voordat je op Aarde kwam vergeten. Dat komt doordat je op Aarde aan de andere kant van de ‘sluier’ zit.

Voordat je op Aarde kwam heb je als ziel contracten afgesloten. Dat moet je zien als afspraken met andere zielen om bepaalde ervaringen op te doen. Andere zielen hebben toegezegd dat ze je zullen helpen om die ervaringen op te doen.

Zodoende komt het weleens voor dat er bepaalde mensen in je leven komen die het je niet makkelijk maken. Soms krijg je verschillende mensen op je pad waarbij je steeds dezelfde ervaringen hebt. Dat is nou typisch een voorbeeld van een ervaring die je wilt opdoen om te groeien.

Het doel van die ervaring is dat je het thema ‘meestert’, dus dat je leert om er op een zo goed mogelijke manier voor jezelf mee om te gaan. Zodra dat is gelukt, dient de ‘les’ zich ook niet meer aan. Je hebt de ervaring gemeesterd!

Als ziel kom je niet op Aarde om lessen te leren, hoewel dat wel vaak wordt gedacht. Het is niet nodig om lessen te leren, want op zielniveau weet je alles al. We zijn op Aarde om ons dingen te herinneren. We zijn hier om ons te herinneren wie en wat we (willen) zijn…

Wanneer je in goed contact bent met je ziel, dan snap je beter waarom dingen gaan zoals ze gaan. Je krijgt inzichten en de antwoorden die je zoekt. Hierbij wil ik je een aantal hele waardevolle tips geven om het contact met je ziel te herstellen.

Tips

1.     Ga rustig zitten
2.     Adem een paar keer diep in en uit
3.     Adem vervolgens via je mond in en via je mond weer uit, doe dat ongeveer 10 keer
4.     Terwijl je aan het ademen bent haal je de situatie naar voren waar je een antwoord op wil
5.     Blijf doorademen via je mond, neem de tijd
6.     Luister dan naar de wijsheid die je ziel je influistert
7.     Schrijf het antwoord op zodat je het niet vergeet!

Wil jij meer weten over vrouwelijke energie, meer zelfvertrouwen en je intuïtie ontwikkelen? Lees dan meer informatie op mijn site: sherinaghafoerkhan.nl

Foto

Gerelateerde artikelen

De kracht van jouw geloof

Door:

Daar waar jij als persoon in geloofd zal jouw waarheid worden. Geloven is iets zo ontzettend krachtigs, zodat het op alle vlakken de macht en controle kan hebben in ieders leven.

Lees verder

FemNa40