Uit mijn comfortzone

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door de initiatiefnemer van de maandelijkse dansavonden bij ons in Wolvega.

Daar ben ik een trouwe bezoekster van. Top 2000 muziek, lekker herkenbaar en heerlijk om op te dansen.

Want van dansen houd ik. De muziek door me heen laten stromen… genieten!

 


Hij vroeg mij of ik eens mee wilde denken over het organiseren van een kroegentocht (10 jaar geleden voor het laatst in Wolvega). Een kroegentocht? Maar zei hij erbij… het moet goed voor je voelen. Dát is taal die ik versta. Want inderdaad als het niet goed voelt, doe ik het niet!

Na onze eerste bespreking dacht ik… ja! Dit voelt eigenlijk wel goed ('nog steeds een beetje verbaasd').

 

Oude overtuigingen

Oude overtuigingen smelten langzaam weg. Want mensen gaan niet alleen naar kroegen om zich vol te laten lopen omdat ze diep ongelukkig zijn. Ze gaan naar kroegen om elkaar te ontmoeten, te praten, te lachen en plezier te beleven met elkaar.

In grote steden is dit vaak duidelijker. Daar zitten soms hele generaties bij elkaar. Mijn beeld gevormd door ervaringen uit het verleden laat ik langzaam los. Ik kan mijn overtuigingen aanpassen naar gedachten die beter voor me voelen!

Enjooj

De naam van ons team is Enjooj; Entertain jongere ouderen, oudere jongeren. Dat past helemaal in mijn visie. Het leven vieren met elkaar. Positiviteit, mogelijkheden zien, samenwerken, plezier en het verbinden van jong en oud. Enjooj blijft zich ontwikkelen en er komen nieuwe uitdagingen… heerlijk!

Ik verbaas me vaak over de humor van het Universum. Want het organiseren van een kroegentocht was echt niet in me opgekomen. Maar ik ben er blij mee. Het geeft mij de mogelijkheid om mezelf te bevrijden van oude overtuigingen.

Voor mij is persoonlijke ontwikkeling het belangrijkste. Expanderen, stromen en stralen. De mogelijkheden en potentie die in ieder van ons zit voelen en erop vertrouwen!

Alles is energie

Ik ben het middelpunt van mijn wereld. Mensen en omstandigheden reageren om mijn vibratie, op mijn uitstraling. Ik kende de initiatiefnemer helemaal niet persoonlijk. Maar uit al die mensen vroeg hij mij… mooi toch!

Wij zijn geen slachtoffers maar wij zijn de koning(in) van onze eigen wereld. Gun jezelf het allerbeste. Ga voor een prachtig, bruisend en stralend leven. Daar zal iedereen die met jou in aanraking komt van mee kunnen genieten!

Gerelateerde artikelen

FemNa40