Engelenbericht april

De lente is aangebroken. Deze periode staat voor vruchtbaarheid en nieuw leven. 

Dit nieuwe leven is overal om ons heen te zien doordat de planten, narcissen en krokussen uit de grond schieten.

De energie voelt aan als 'meer en meer willen en tegelijkertijd de balans (her)vinden'.

 

Plannen maken

In deze periode kun je een hoop plannen hebben die om energie vragen en waardoor je geneigd bent hard te werken. Je engelen kunnen je helpen om inzichten te verkrijgen wanneer je je afvraagt of je nog wel op de goede weg bent. 

Je engelen geven ook aan dat het belangrijk is om de balans te bewaken in deze periode. Om het werk even opzij te zetten en meer tijd te maken voor jezelf. Je hebt hard gewerkt in de afgelopen periode en je ziel verlangt ernaar om te reflecteren en zich meer creatief te uiten. 

Door regelmatig tijd voor jezelf vrij te maken, zul je in staat zijn om de balans te (her)vinden en te behouden.
De engelen laten weten dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je werkzaamheden. Zij zien erop toe dat alles wat moet gebeuren ook gebeurt.

Oefening

Een simpele oefening die je kunt doen om je geest en gedachten tot rust te brengen, is om rustgevend blauw licht te visualiseren om jezelf (of om een situaties) heen. Ook meer in de natuur wandelen heeft een rustgevend en balancerend effect op lichaam en geest. Hierdoor weet je beter wat je hierna wilt gaan doen.

In licht en liefde - de engelen.

Ik wens je een hele mooie maand! Wil je meer weten of een persoonlijke reading of healing ontvangen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk of bij een van de workshops.

Hartegroet,
Linda Goodings

Gerelateerde artikelen

FemNa40