Engelenbericht augustus

De engelen geven aan dat het stellen van prioriteiten het thema van de maand augustus zal zijn.

Augustus is ook de periode van de eerste oogst.

De natuur draagt nu een overvloed aan groenten, fruit en andere gewassen die (bijna) klaar zijn om geoogst te worden. 

 

Energetisch gezien zal alles wat we eerder dit jaar ‘gezaaid hebben’ (wensen en intenties) in deze periode zichtbaar worden of we kunnen er zelfs al de vruchten van plukken.

De energie van de maand kan daarom ook wat overweldigend aanvoelen. Engelen kunnen ons ondersteunen om niet ‘overspoeld’ te worden. Zij  geven aan dat het van belang is om in het hier en nu te blijven, goed geaard en om prioriteiten te stellen. 

Concentreer je op die dingen die de hoogste prioriteiten voor je hebben. De engelen helpen graag met motivatie en om je agenda en energie zo aan te passen zodat je meer tijd besteedt aan projecten en activiteiten waarbij je hart betrokken is.

Blijf deze maand dicht bij jezelf en luister naar de liefdevolle leiding van je innerlijke raadgever of die van andere mensen. Engelenberichten kunnen in vele vormen tot je komen.

Enkele tips bij het communiceren met je engelen


Heb vertrouwen
Weet dat gebeden (voor je hoogste goed en heling) gehoord en verhoord worden. De mate waarin je vertrouwt, beïnvloed hoe snel en of je het antwoord ‘op je gebeden’ ontvangt.

Laat het los
Wanneer je de engelen gevraagd hebt om je te helpen, dan kun je het beste een stapje achteruit doen.
Laat de engelen je helpen en probeer om zelf niet in de weg te gaan lopen.

Ga in plaats daarvan vol vertrouwen verder met je dagelijkse bezigheden. Laat de engelen hun werk doen.
Ze komen vanzelf bij je terug als het aan jouw tijd is om stappen te zetten.

Laat ook de uitkomst los
Wanneer je de engelen om hulp vraagt, is het beter om aan hen over te laten hoe je gebed verhoord wordt. Engelen overzien het grote plan (en wat het beste is voor jouw ziel).

Het antwoord op je hulpvraag zou daarom weleens in een hele andere vorm of vanuit een hele andere hoek kunnen komen dan je verwacht.

Handel zonder uitstel wanneer je het antwoord op je vraag ontvangt
Vaak genoeg zul je via je intuïtie het antwoord (als verhoord gebed- meermalen) binnenkrijgen. Het is dan belangrijk om zonder uitstel handelen om de synchroniciteit met de goddelijke timing op dat moment niet te verliezen.

Engelen kunnen ook mensen en situaties in je leven brengen die je verder zullen helpen; wanneer je daarin meegaat zal het je leven positief beïnvloeden.

    

Gerelateerde artikelen

FemNa40