Engelenbericht juli

Het leven sprankelt, zeggen de engelen. De energie in de maand juli is zomers en vol levenskracht.

De engelen willen deze maand iets zeggen over energie en hoe jouw lichaam daarop reageert.

 

Jouw lichaam is een energieveld wat reageert op de energie van binnen en buitenaf. Jouw woorden en daden maken hèt verschil in hoe je je zult voelen en hoe je zult handelen. Vooropgesteld zeggen de engelen, dat wij allen één zijn. Dat we in de kern goddelijke perfectie en onschuldig zijn.

Levenservaring

Een van de redenen dat we op Aarde zijn is om levenservaringen op te doen.  En wij kunnen altijd aanspraak maken of terugkeren naar onze goddelijke essentie, die in de kern liefde is. De rest mag je, op jouw tijd,
loslaten zodat je de innerlijke vrede (weer) in je hart kunt voelen. En zodat je kunt weten dat alles goed is.

Handelen

Op dit moment moedigen de engelen je aan om te blijven handelen naar wat je inspireert. Dankzij de krachtige energie van deze maand zul je snelle resultaten kunnen boeken. Engelen benadrukken dat het allerbelangrijkste is dat je weet dat je veilig bent. En dat deze situatie onder perfecte goddelijke controle staat.

Het advies daarbij is om je zoveel mogelijk te richten op liefdevolle en positieve gedachten, over de situatie en over alle betrokkenen. Dit zorgt ervoor dat altijd de hoogst mogelijke uitkomst zegeviert.

Gerelateerde artikelen

FemNa40