Engelenbericht november

Het thema voor de maand november is loslaten.

Je wordt liefdevol aangespoord door je engelen om nu alles los te laten wat je niet langer meer dient.

Je kunt al wat langer impulsen hebben om op te ruimen en schoon schip te maken. 

 


Dit geldt voor spullen, kleding maar ook voor situaties en mensen die misschien niet meer bij je passen.  Engelen geven aan dat veranderingen in ‘ je smaak’ een teken zijn van spirituele groei. Je hoeft je daarover niet schuldig te voelen.

Wanneer je het oude loslaat, wordt dit vanzelf vervangen door 'het nieuwe', datgene wat op dit moment beter bij je past. Loslaten kun je zien als ruimte maken en het hoort gewoon bij de natuurlijke cyclus van het leven, aldus de engelen.

Wanneer je het moeilijk vindt om situaties of mensen los te laten, kun je het volgens de engelen eerst energetische doen door het van je af schrijven. Je kunt de situatie die je los wilt laten beschrijven.

Misschien is het nu echt tijd om voor jezelf te kiezen? Of voel je dat dit het beste is om nu te doen? 

Vertrouw daarbij  op je innerlijke wijsheid

Schrijven geeft je helder zicht op zaken en geeft je de kans om je gedachten over situaties te ordenen.
De engelen zeggen dat wanneer je de intentie hebt om het energetisch los te laten, door het bijvoorbeeld van je af te schrijven, dat je daarna kunt merken dat het in de fysieke wereld ook gemakkelijker wordt om los te laten.

In het proces van loslaten kun je je misschien wat kwetsbaar of onzeker voelen. Dit kan te maken met koudwatervrees omdat je nog niet weet hoe het nieuwe er uiteindelijk uit zal zien.

Je engelen geven aan dat dit minder wordt wanneer je blijft vertrouwen op je innerlijke raadgever. En je blijft concentreren op je kracht. Hoe meer je je kracht en kwaliteiten zegent en waardeert hoe sterker je zult worden.

Ik wens je een mooie maand toe met mooie nieuwe zegeningen en mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

FemNa40