Engelenbericht september

In de maand september staat oogsten van wat je eerder gezaaid hebt nog steeds centraal.

De overvloed aan groenten, fruit en andere gewassen uit de natuur zijn veelal klaar om geoogst te worden. 

Maar dus ook op energetisch niveau zal dat wat je eerder dit jaar ‘gezaaid’ hebt aan wensen en intenties zichtbaar kunnen gaan worden.

 

Opties en mogelijkheden

Er zijn deze maand veel opties en mogelijkheden voor je beschikbaar. Toch lijkt het alsof je niet kunt bepalen welke richting je nu uit wilt gaan. De engelen geven aan dat zij je hierbij van dienst kunnen zijn.

Je kunt hen namelijk om tekens vragen ter bevestiging van je keuze. Of vraag hen simpelweg om de beste optie voor dit moment onder je aandacht te brengen. Luister ook naar je innerlijke raadgever want diep van binnen weet je wat je moet doen.

Wanneer je ‘stil’ staat doordat je bijvoorbeeld geen beslissing kunt nemen, dan kunnen de engelen je ook niet leiden en sturen. Het beste is dan om de gewoon te kiezen en om weer in beweging te komen.

Je zult dan merken dat je ideeën en aanwijzingen aangereikt krijgt over de te nemen vervolgstappen. Volg deze impulsen zonder uitstel want deze zijn echt goddelijk geïnspireerd.

Weet ook dat je een plan te allen tijde kunt aanpassen wanneer je bijvoorbeeld onderweg uitdagingen tegenkomt en bijsturing daardoor nodig is. De engelen voorzien dat je wanneer je jouw intuïtie volgt, je zeer succesvol zult zijn.

Rest mij nog je een mooie maand te wensen.

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40