De geboorte van FemNa40

Allereerst de felicitaties aan de oprichters van deze nieuwe vrouwensite. Zij hebben ondanks veel tegenslag hard gewerkt om deze site te kunnen realiseren.

 

Onder het hoofdje 'spiritualiteit' zal ik, Simone Nieuwenhuis, proberen u 'wakker' te houden of te maken door een ander Licht op zaken te laten schijnen. Het anders naar dingen leren kijken haalt vaak de zwaarte van de dagelijkse 'moeilijke' levenservaringen af, waardoor er meer licht in de mens kan ontstaan.

Ik geloof, dat wanneer wij vrouwen in de toekomst meer onze vrouwelijke energie inzetten, het ons een positievere, liefdevollere  aarde zal brengen, waardoor ons leven Lichter wordt. Veel zachte scheppingskracht  creeren. Dat moet ons doel zijn!

Bewustwording

Bewustwording brengt ons in een andere trilling. Er is al zoveel over geschreven en er zijn al zoveel bewijzen geleverd vanuit de wetenschap dat onze gedachten van invloed zijn op de materie, dus ook onze aarde. We zijn al een stuk opgeschoten vergeleken bij 25 jaar geleden. Veel vrouwen staan open voor groei en luisteren niet meer naar je alsof je van een andere planeet komt.

Inspiratie

Het zou leuk zijn om via deze site mensen te inspireren. Daar zit het woord 'spirit' al in. In het dagelijks leven probeer ik mensen zelfbewuster te maken door contact te maken met hun eigen energiecentra en te 'lezen' wat de ziel heeft opgeslagen aan thema’s om in dit leven uit te kunnen werken met de bedoeling te groeien. Het is belangrijk je bewust te worden,  waarom je bepaalde dingen  juist wel of niet doet . De blokkades, ontstaan door angsten uit vorige levens, die in je ziel liggen opgeslagen, kunnen dan 'verhelderen'.  De  'zwaarte' kan dan plaats maken voor meer Licht.

De geboorte

De 'geboorte' van FemNa40 mag hopelijk bijdragen tot de geboorte van liefdevollere levensovertuigingen en gedachten. Kijk naar je leven en vraag jezelf af of je tevreden bent met je eigen 'scheppingen'. Begin meer vreugdevolle en positieve gedachten uit te zenden en heb vertrouwen. We zullen dan bewuster met onze scheppingskracht om gaan. Dit zal bijdragen tot een positievere bewustzijnsontwikkeling op aarde. De wet van resonantie zegt, dat wat je uitstraalt ook zelf weer aantrekt. Zo krijg je je eigen wereldbeeld bevestigd.

Mijn wens voor 2012 is voor iedereen een liefdevol en gezond  jaar en dat er door middel van deze vrouwensite een groter bewustzijn mag groeien voor onze vrouwelijke scheppingskracht.

Gerelateerde artikelen

Anders bekeken

Door:

Er gebeurt veel in deze tijd! bij iedereen is het hard werken aan wat het leven ons momenteel brengt. Er worden op allerlei gebied verliezen geleden. Verlies van baan, geld, partner, huis enz enz. Hoe gaan we hier mee om

Lees verder

FemNa40