‘Hart’ werkers gezocht

Onlangs was het hele vrouwenteam van FEMNA40 bij elkaar en dat was feest! Wat een prachtige getalenteerde vrouwen!

 

Zij zijn allemaal bereid hun kennis te delen met alle vrouwen die de Femna site bezoeken en willen zich zo in zetten voor een 'betere' wereld.

Ikzelf zal proberen jullie op de hoogte te houden van de verandering van energie die momenteel in een verhoogd tempo plaatsvindt over de hele aarde en hoe wij hier op in kunnen spelen, zodat het meer voelt als op een hoge golf mee te deinen dan overspoeld te worden door die krachtige golven. Op mijn vraag hoe dit nu vanuit Wijsheid te mogen vertellen kreeg ik snel mijn antwoord. 

De bakens van Licht

In het maandelijks uitgegeven gechannelde en op internet gepubliceerde bericht van Steve Rother, al jarenlang voor ons vertaald door Nel Scherder, staat dat dit de tijd is dat wij NU ons meesterschap in eigendom moeten nemen en dit talent moeten inzetten. Het zal ons leven makkelijker maken. Wij hebben beloofd toen wij naar de aarde vertrokken om een speciaal Licht mee te nemen en dit Licht te laten stralen.

Iedereen is naar de aarde gekomen met speciale talenten. Dit kan een last zijn die je hebt te dragen maar voordat je naar deze aarde kwam heb je beloofd jouw talenten naar de wereld te brengen.

Verankeren van onze nieuwe energie

Door het tempo waarin de energie verandert hebben wij het gevoel, omdat je van het ene naar het andere niveau gaat, steeds opnieuw te moeten leren lopen. Steeds opnieuw moeten we leren hoe we onze nieuwe energie moeten gebruiken en moeten we leren nieuwe kennis en een nieuwe perceptie te verankeren in ons vernieuwde systeem.

Juist wanneer we denken na de laatste kennisgolf weer vaste bodem onder onze voeten te hebben komt de volgende golf weer binnen en alles is weer anders. Het geeft niet het gevoel van stabiliteit waaraan we zo gewend waren en we wachten eigenlijk weer op dat oude vertrouwde, stabiele gevoel van weleer 'als ik me weer goed voel zal ik in beweging komen'. We wachten dus tot alles weer 'normaal' voelt maar volgens de berichten van Steve zal dit niet gebeuren totdat we in beweging komen, totdat we ons echt in beweging zetten.

De meesten van ons hebben geprobeerd compensatie te vinden voor deze binnenkomende energiegolven maar ze zullen blijven komen, soms met de kracht van 3 golven tegelijk. Verlies de moed niet. Soms gaan we zo snel vooruit dat ons lichaam een stap terug moet doen. Veroordeel jezelf daar niet voor, het gaat zo snel als we kunnen.

Hoe werken we met de energiegolven?

In ons fysieke lichaam (ja we hebben er meerdere op energetisch niveau) zullen wij de meeste weerstand ondervinden. Het moet zich steeds aanpassen aan het nieuwe niveau. Daarom voelen zoveel mensen zich verloren of afgesneden.

Wat men eens als maatstaf van succes gebruikte is niet meer vervullend. We vragen ons af wat we anders doen. Het leven is niet meer zo opwindend als het was of we zitten voor ons gevoel steeds in een soort zelfverdediging. We proberen ons steeds weer te gronden als compensatie voor de golf die weer binnengekomen is om zo weer zekerheid te kunnen voelen.

De voor ons geruststellende, positieve, blijde boodschap van 'boven' is dat we ons op ons gemak zullen gaan voelen door het effect wat de verankering van een 'grotere Geest', veroorzaakt door de energiegolven in ons lichaam. Onze toekomst zal er heel anders uit zal gaan zien.

Ons fysieke lichaam gaat nu dus door veel veranderingen heen. Deze indrukwekkende, evolutionaire beweging zal nog een paar eeuwen gaan duren en de verandering hangt af van de manier waarop wij ons aan deze energiegolven zullen kunnen aanpassen en deze energie direct kunnen verankeren als ze de aarde binnenstroomt. We zullen leren surfen op deze golven en leren vertrouwen op wat er komen gaat in plaats van ontmoedigd te raken en alles waarvoor je zoveel moeite hebt gedaan te laten vernietigen. We moeten gewoon zeggen: 'daar komt een nieuwe golf, ik ben er klaar voor en ik zal me voorbereiden door in beweging te komen'. Verandering en beweging wordt de nieuwe vorm van stabiliteit van de toekomst.

De manier waarop we ons nu verankeren in het leven, zal erg gaan vervelen en zal niet meer werken. Dit is een hele lastige fase tussen twee niveaus. Iedere golf die binnenkomt zal ons naar een nieuw niveau helpen, maar we moeten zelf kijken hoe we ons vandaag weer het beste kunt verankeren in deze nieuwe situatie. Het gaat even niet om morgen en de toekomst, maar wat we vandaag kunnen doen om ons gemakkelijk te voelen en ons lichaam in staat te stellen ons nieuwe krachtige spirit te laten zien.

Hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen?

Stap voor stap door onze intentie helder te maken, in beweging te komen en de intentie te creëren met de kracht en inzet van je HART! Vroeger deden we dit met onze gedachten, nu met ons HART. Er wordt van ons gevraagd om een nieuw evenwicht te ontwikkelen tussen onze hersenen en ons hart.

Iedereen was voor zijn geboorte bekend met deze samenwerking maar eenmaal op aarde raakte dit alles verborgen door onze gedachten en overtuigingen, maar daar gaat nu snel verandering in komen. Velen van ons ontdekken dagelijks dat er veel meer mogelijk is. De sleutel ligt in het verankeren van het Licht, dat ons van het ene naar het volgende niveau zal brengen.

Iedereen beschikt over een unieke trilling, unieke kleuren, die alleen jij bezit. Alleen jij. Niemand anders. Vind een manier om dat ene stukje op aarde door te geven aan 1 andere persoon, dan zijn we het proces begonnen van de verankering.

In het delen van alles, zelfs als we het gevoel hebben dat we in een trauma zitten en problemen hebben, ligt de sleutel van de verankering! Door het delen van onze visie, een nieuw idee, een concept, het delen met onze medemens, is DE kans om energiegolven te verankeren.

Channelen

Wanneer we van het ene naar het andere niveau gaan kan dat een ervaring geven van het gevoel van verdriet. Het verdriet dat mensen diep in zich dragen, ver weggestopt in hun bewustzijn, heeft te maken met het verlaten van de spirituele wereld naar de aarde. Het is een soort scheidingsvrees omdat we bekenden moesten verlaten waar we zo sterk in liefde mee verbonden waren. Daar was slechts een enkele gedachte genoeg om een boodschap door te geven.

We gaan nu ontdekken dat onze groei de communicatie sneller maakt. Over minder dan 100 jaar zullen we lachen om de huidige manier van communicatie.

Is je ooit een vraag gesteld waarop je het perfecte antwoord gaf? Je deed je mond open en het perfecte antwoord kwam er zo uit, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Dit noem je channelen, een talent dat jij meester leert worden om het in het dagelijks leven te kunnen gebruiken. Het heeft jarenlang een slechte reputatie gehad, men vond het zweverig en het was moeilijk te begrijpen, maar het is  eigenlijk gewoon te vergelijken met creativiteit of intuïtie en komt allemaal uit de zelfde bron.  Is het je al opgevallen dat soms berichten uit de andere wereld op het juiste moment aan  je worden  doorgegeven als je op de juiste plek bent? Het zal heel gewoon worden om er naar te luisteren.

Hartenenergie

Contact maken met ons eigen hart zal ons de weg wijzen en ons pad verlichten als nooit tevoren. We zullen hulp krijgen van alle achtergebleven getuigen en zij zullen onze grootste cheerleaders zijn. Zij deden boven een stap opzij omdat wij, die naar de aarde kwamen in deze tijd het verschil kunnen maken. Zij zijn heel erg trots op ons! Wij samen kunnen een nieuw script schrijven voor een nieuw spel op aarde.

Elke dag krijgen wij nieuwe mogelijkheden om ons Licht neer te zetten. Hoe alleen we ons ook soms kunnen voelen in deze tijd, laten we ons steeds bewust zijn dat we onderdeel zijn van een hele grote familie, die ons steeds voedt met Licht en Liefde vanuit de andere kant. Probeer zoveel mogelijk te ontvangen, want onze mogelijkheid te kunnen ontvangen is onze ENIGE begrenzing! Ieder moment van de dag laten zij hun Liefde over ons uitstromen. Zij zijn getuige van onze ervaringen en doen niets liever dan helpen om onszelf goed en zelfverzekerd te voelen. Hopelijk kan je dit voelen en geeft dit genoeg zelfvertrouwen om naar een volgend niveau te gaan. Het spreken van onze waarheid is belangrijker dan ooit tevoren.

Onze hartenverbinding

Elk hart is met elkaar verbonden. Als we deze verbindingen gebruiken zal ons leven heel snel veranderen. We zullen er zelf met verwondering naar kijken! We zijn bezig met de creatie van een nieuwe wereld en nieuw Licht om dit met elkaar te delen. Onze gidsen willen dit nog zeggen: 'We vertellen jullie dat jullie de grootste engelen zijn die ooit hebben geleefd. Jullie moeten begrijpen wie jullie zijn en die Kracht oppakken. Neem jullie meesterschap in eigendom want dit is nu belangrijker dan ooit voor anderen. Behandel elkaar met respect'.

Gerelateerde artikelen

Dankbaarheid

Door:

Wij schijnen ons geluksgevoel positief te kunnen beïnvloeden, door onszelf te trainen in het heel bewust kijken naar ervaringen die ons vervullen van een gevoel van dankbaarheid.

Lees verder

FemNa40