Maak vandaag nieuwe herinneringen

Gisteren, 20 maart 2015,  was een bijzondere dag. Het was namelijk de dag voor de Lente, er is een zonsverduisteringen en het is nieuwe maan!

De zonsverduistering is op dit moment niet te zien. Maar voelen doe ik het zeker!

 

Gisteren voelde ik al van alles in de buurt van mijn voorhoofdchakra, mijn derde oog.. Dat resulteerde in een meditatieavond op maat in gezelschap van mijn gids. De dames die kwamen mediteren, kregen bijzondere, toepasselijke, boodschappen mee van hun eigen gidsen.

Vandaag is er continue ‘getintel’ en ‘gekriebel’ boven en bovenop mijn hoofd. Mijn kruinchakra, verbinding met het Hogere, wordt aangeraakt en opgeladen. De verbinding met het Hogere is op dit moment heel sterk.

Wierook branden

Elke dag begin ik mijn dag met een kaars aansteken op mijn speciale plek. Ik brand wierook, om te bedanken voor gisteren, de afgelopen nacht en voor de nieuwe dag. Voor inzichten leg ik ook altijd orakel kaarten. Ik heb drie verschillende kaarten decks (sets) waarvan ik er twee altijd gebruik en de derde alleen als mijn gevoel dat aangeeft.

Kaart trekken

Vandaag kreeg ik als eerste de kaart om me bezig te houden met mijn oude pijn, die te vast geworteld zit in mij. De kaart heb ik al vaker getrokken en nu is het dus echt tijd om het los te maken om zo verder te kunnen. Het is namelijk niet meer nodig..Hoe mooi is het dat ik die kaart vandaag trek! Want mijn heiligbeenchakra is namelijk druk bezig. Hier voel ik mijn pijn. Wat opgeslagen zit onderin mijn buik mag ik uitdrijven. Letterlijk en figuurlijk teruggeven aan Moeder Aarde door veel te drinken en veel naar het toilet te gaan. Vandaag is een dag van op lichamelijk en geestelijk niveau ontgiften en loslaten. Dan komt er ruimte voor nieuwe ideeën en kunnen je levensdoelen gemanifesteerd worden.

Van het tweede kaartendeck vielen er drie kaarten uit tijdens het schudden: alle drie gaan ze over de waarheid uitspreken voor jezelf, nieuwe zaadjes te planten en bij jezelf en je eigen kracht blijven. Mmmmm…zou dit ook met de zonnevlammen, de Lente en de nieuwe Maan te maken hebben?!!

Kaart indigo getrokken

En het derde deck heb ik ook nog gepakt. Hier kreeg ik de kaart Indigo - ontwikkel je visie! Er stond een oefening bij om je visie te ontwikkelen. En je daarna een toekomst naar jouw wensen voor te stellen en die zo te visualiseren en met indigo te manifesteren dat het je gaat lukken ook! Dus sluit je ogen en doe je handen voor je ogen op enige afstand. Stel je voor dat uit je handen indigo stralen komen die je ogen rust geven. Dan stel je je jouw toekomst voor met alles wat je wilt en zie je nog steeds de kleur indigo voor je. Jouw toekomst wordt steeds mooier en je ziet door de kleur indigo dat het zich afspeelt voor je ogen. Op dat moment ben je aan het manifesteren en gaat het je lukken om die toekomst te bereiken!

Maak vandaag nieuwe herinneringen en begin met het besef dat vandaag de Laatste dag is met het oude, dat wat je niet meer wilt of nodig hebt. En zorg al voor een nieuw (indigo) begin met frisse ideeën en heldere visies zodat je klaar bent voor morgen, de Lente, een nieuw begin! Het is tijd om stralend je toekomst tegemoet te gaan.

Hier begin ik met nieuwe herinneringen maken en ga ik mijn b(l)oeiende leven leven!

(En ik heb toch nog een glimp op kunnen vangen van de eclips, toen ik net klaar was met schrijven en even wilde kijken of hij toch… en inderdaad, daar was hij! Bijzonder!!)

Gerelateerde artikelen

FemNa40