Roerige maand

De maand juni is een roerige maand. Overal kun je lezen dat de planeten flink van zich laten horen of in dit geval voelen.

Je voelt je anders, mensen reageren anders en alles lijkt... ja anders.

 

We gaan richting de zomer, mensen worden het zat. Willen gewoon lekker vrij zijn en mooi weer. Klaar met werken, klaar met school en alleen nog maar leuke dingen doen en vrije tijd om zelf te besteden.

We zoeken de gezelligheid op. En alles is juist roerig. Want inderdaad de laatste weken op school, alles wordt afgesloten, er wordt niet heel veel meer gedaan, behalve leuke dingen.

En de laatste weken voordat de zomervakantie begint. Op het werk nog snel alle losse eindjes vastknopen, nadenken over een vakantieplanning, achterstallige werkzaamheden inplannen als het toch rustig is. 
En natuurlijk alvast vooruit denken voor na de zomervakantie.

Daar ben ik ook al mee bezig

Eerst de dingen afronden met mijn praktijk, plan opstellen voor de cliënten die ik coach, hoe gaan we in de vakantie verder en ook na de vakantie. Nog flink bezig met de Zomer 3 daagse vol Creativiteit die op 12, 13 en 14 juli plaatsvindt.

Heel leuk programma! Creatieve opdrachten, spiritualiteit vol nuchterheid, schrijven, tekenen, maken,
orakelen en een cadeautje aan jezelf. Ga jij even fijn de zomervakantie in! Relaxed en vol nieuwe inzichten en ideeën.

En voor na de vakantie staan er weer nieuwe programma’s, workshops en cursussen op de planning. Ook heb ik producten voor in een anders dan anders kerstpakket.

Kerst?! Ja echt, daar moet ik ook al op voorbereiden. De meeste bedrijven stellen nu op dit moment al hun kerstpakket samen of kiezen die uit. Nou ja en wat is leuker dan een origineel of anders dan anders kerstpakket?

De bedrijfsuitjes moeten vaak ook nog gepland worden zo in de laatste weken. Fijn een paar uurtjes tekenen,
ja ook met mannen kan dat, heel relaxed zo voor de zomer. Of plan je het alvast voor het najaar, dat kan natuurlijk ook.

Wat dus noodzakelijk is, ook voor mij, in deze drukke periode en om een tandje lager te gaan om meer energie over te houden voor jezelf laat de Kleurkaart Groen je weten.

Groen – Blaas je zenuwstelsel nieuw leven in

Groen helpt je tot jezelf te komen na de bezigheden van de afgelopen maanden. Even een reminder dat je niet teveel van jezelf moet eisen en dat het nu het warmer wordt er ook wat lomer gedaan mag worden.

Geniet!

Groen blaast je lichamelijk nieuw leven in en heeft een bijzonder goede uitwerking op je zenuwstelsel, je hart, bloedsomloop en lever. Het helpt bij het loslaten van frustraties en boosheid en helpt je kalmeren als dat nodig is. 

Heb je heling nodig, mediteer met de kleur groen. Visualiseer groen of alles wat groen is tijdens een meditatie en merk dat het werkt (je kunt ook de hartchakra meditatie doen op het YouTube kanaal van Puur Medium).

Gebruik groen om je open te stellen voor je plannen, je hart te laten groeien en alles een nieuwe impuls te geven.

Ik wens je een hele fijne maand!

Gerelateerde artikelen

FemNa40