Valentijnskaart

De kleurkaart is Scharlaken rood - Trek succes aan!

Met oog op Valentijnsdag is dat natuurlijk een hele leuke kaart.

 

Kleur van de hartstocht, de passie, de liefde, succes en levendigheid. Het is een krachtige, sterke en dynamische kleur vol belofte. Duidelijk zichtbaar en vraagt ook om gezien te worden.

Scharlakenrood laat je dromen vol vertrouwen werkelijkheid worden. Onzekerheden worden overwonnen door deze kleur. Om goede mogelijkheden op wat voor gebied dan ook, in je leven aan te trekken, stel je je voor dat je rode sokken aantrekt.

Met die sokken aan stel je je voor dat jouw droom 10 stappen van jou verwijderd is. Het succes is bijna voelbaar. Nog maar 10 stapjes, daar bevindt zich jouw droom.

Je begint met stappen en met elke stap die je dichterbij je doel komt, adem je de scharlakenrode energie van kracht, succes en vertrouwen in. 

Beeld je in dat je steeds dichterbij komt en dat je einddoel steeds vastere vorm aanneemt. Tot je bij je doel komt en je voelt dat je jouw droom hebt bereikt.

Doe deze visualisatie regelmatig en je zult merken dat het resultaat geeft!

Valentijn… de liefde… een mooie kaart

Krijg ik wel of krijg ik niet een cadeautje? Je relatie een boost geven of een geheime liefde openbaar maken.
Zo maar iemand een kaart sturen met Valentijn omdat je diegene lief vindt.

Terugdenken aan vroeger, als puber vol verwachting op de postbode wachten. Zo maar wat gedachten en woorden die opkomen als ik aan Valentijn denk. Maar ook commercie, want in het prille nieuwe jaar als alles nog koud en winters is, wil men graag een verwarmd hart.

Even een fijn gevoel krijgen van al dat rozerood, die hartjes, beertjes, kaarten, bloemen… Dat is toch best lekker in ons koude kikkerlandje. Ook ik wil een fijn en warm gevoel en ga op zoek naar het allerleukste idee voor mijn Valentijn in meervoud.

Nee ik heb geen lijst met geheime minnaars, ik ben heel blij met mijn eigen Zielsverwant.  Maar ja, ik geef ook een lief dingetje aan mijn (bonus-)kinderen. En aan mijn ouders omdat ik de allerliefsten van de hele wereld heb.

En aan mijn allerbeste vriendin. En zo maar wat mensen die ik lief vind, al dan niet familie of vriend. Ondertussen kom ik op een best lijstje. Dat wordt prijzig. Wat als ik nou zelf iets maak?

Low budget, creatief en superaardig, want moeite nemen om iets te maken, wordt meestal extra gewaardeerd. Ik ga aan de slag!

Wil jij een tekening of brief die ik speciaal voor jou en je geliefde channel? Doe dan mee met de Valentijnsactie van Puur Medium!

Creatieve groet,
estherfoppen

Gerelateerde artikelen

FemNa40