No animals, no chemicals

Paul Penders, Nederlander en van origine kapper,
is in de jaren tachtig gestart met het ontwikkelen van natuurlijke haar- en verzorgingsproducten.

Op een gegeven moment dwong de Nederlandse overheid hem om dierproeven af te gaan nemen, dat heeft hij geweigerd en is hij naar Amerika verhuisd.

 


Daar kreeg hij alle ruimte om zijn plantaardige producten door te ontwikkelen. Sinds een aantal jaren woont en werkt hij vanuit Maleisië.

De filosofie van Paul Penders is om de beste planten te combineren voor veilige cosmetica functioneel en veilig voor de huid. Hij noemde dit normaliserende cosmetica, die de huid in de natuurlijke balans brengt en ook zo houdt.

De afgelopen decennia is de formule verbeterd en aangepast aan nieuwe inzichten en technologische mogelijkheden. Inmiddels bestaat het assortiment uit een uitgebreide lijn verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, haar, baby en zelfs 100% plantaardige cosmeticaproducten.

Waarom Paul Penders

LevensESSENTIE Gold® is een 100 jaar oude beproefde infusie van 22 gecertificeerde organische kruiden, enzymen, vitaminen en antioxidanten, waarmee de huid verjongt, herstelt en ontgift.
Deze LevensESSENTIE Gold® is de basis van alle Paul Penders producten.

Paul Penders is tegen dierproeven en het gebruik van dierlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook nooit getest op dieren en er worden ook geen testen aangekocht. Paul Penders producten zijn door tal van officiële instanties gewaardeerd en erkend voor hun werking.

Paul Penders producten zijn 100% plantaardig, 100% vegan en dierproefvrij.

Zijn kernformule

Alle producten bevatten ‘LevensESSENTIE Gold™’ en in plaats van gewoon water wordt kokoswater gebruikt. Paul Penders gebruikt een zogenoemde Cold-blended methode. Hierbij worden de ingrediënten onder een bepaalde, niet te warme temperatuur geëmulgeerd de werkzame stoffen hun kracht behouden.

Deze maand gaan wij de haarproducten testen

Enthousiast geworden door deze filosofie en de zeer positieve ervaringen van gebruiksters, gaan wij de komende maanden verschillende producten testen. Gestart wordt met verschillende haarproducten.

Wij nemen er een maand voor omdat wij allemaal weten dat ons haar of huid ergens aan moet wennen, wil je een goed beeld krijgen.

Wordt vervolgd!

paulpendersshop.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

Ben jij blij met je kroeshaar?

Door:

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen aan ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Lees verder

FemNa40