Houd je huid jong met LED lichttherapie

Naast kleding, kleur en mode is de huid een van mijn passies!

Hierin verdiep ik me dan ook regelmatig en kom ik de beste uitvindingen tegen die ik graag met jullie wil delen!

 

Er zijn allerlei manieren om er jonger uit te zien, de huid te verjongen en in conditie te houden. In een vorig blog heb ik gesproken over bindweefselmassage wat zeker ook een van mijn favorieten is om de huid in conditie en jong te houden.

Maar er is nog een behandeling waar ik razend blij van ben geworden: het LED gezichtsmasker!
Oftewel: lichttherapie!

LED lichttherapie is een innovatieve vorm van huidverzorging die steeds populairder wordt. De afgelopen jaren is het aantal toepassingen in zowel de medische als cosmetische wereld sterk toegenomen.

De behandeling van huidklachten is veilig, effectief en geeft een natuurlijk ogend resultaat. De belangrijkste toepassingen zijn het tegengaan van veroudering van de huid en het herstellen van huidklachten en onregelmatigheden in de huid.

Anti-aging lichttherapie is de populairste behandeling met LED-licht. Het rode licht dringt diep in de huid om de textuur, kleur en toon van de huid te verbeteren. Het licht activeert de aanmaak van collageen en elastine op krachtige en natuurlijke wijze.

De bloedcirculatie en zuurstofvoorziening in de huid neemt daardoor toe en het huidweefsel wordt effectief ontgift. Het resultaat: een jongere, gavere en meer vitale huid met minder fijne lijntjes en rimpels.

Bewezen resultaten:

  • Zichtbaar fijnere en meer stevige huid, vermindering van fijne lijntjes en grove poriën.
  • Cel herstel (Infrarood).
  • Stimulerend voor huidfuncties (rood licht).
  • Huid kalmerend (blauw – groen licht).
  • Ontspannende behandeling.


LED-licht geeft energie aan onze cellen. Hierdoor verbetert de huidconditie. Licht is bepalend voor onze cel functies. Acne, huidbeschadigingen door de zon, couperose, huidveroudering, pigmentvlekken en een vochtarme huid: allemaal aandoeningen die kunnen worden verminderd met LED-licht. Deze behandeling is een aanrader voor iedereen!

‘Ouder worden is mooi en de ouder wordende huid heb je zelf in de hand!’

Voor meer informatie: Stijlcompleet

Gerelateerde artikelen

FemNa40