Beauty anno 2015

2 Maart was ik bij de uitreiking van de Beauty Award 2015. Deze felbegeerde Award binnen de Beautybranche heeft zich de afgelopen 6 jaar mogen ontwikkelen tot een heuse hype binnen diverse categorieën van instituten.

 

Zo is Nederland in 3 delen opgedeeld als het om de beste specialist gaat. Verder is er voor de categorie instituten met minder als ook met meer dan 3 medewerkers is Nederland een Award te verdienen.
Onze zeer gewaardeerde LPG Endermologie instituut en huidverbeterings-instituut MediSpa Annelies uit Vorstenbosch is landelijk 2e geworden in de categorie meer dan 3 medewerkers. Echt, een topinstituut en een topvakvrouw met een waanzinnig team!

En, als jullie mijn vorige blog hebben gelezen, als je 2e bent kan je je nog steeds verbeteren en is de competitie heel anders dan de 1e plaats behouden.
Annelies, 2e worden heeft voor jou een doel. Persoonlijk  denk ik dat jouw top nog niet bereikt is en je de uitdaging moet aangaan jezelf met jouw team op een nog hoger, landelijk, niveau te plaatsen. Deze capaciteiten hebben jullie volop in jullie!

Annelies hebben wij het laatste jaar mogen leren kennen als vakkundig, professioneel, ondernemend en vernieuwend met een duidelijke focus.
Vernieuwend en natuurlijk en huidvernieuwend zijn de keywords van haar uitingen.

Mede om deze redeneren heeft ze gekozen om gebruik te maken van de vooruitstrevende Endermologie techniek LPG.

Gerelateerde artikelen

Beauty Queen

Door:

Bij Miss-verkiezingen denk je in eerste instantie aan jonge meiden, bikiniproof, waar de tand des tijds nog niet aan heeft geknaagd.

Lees verder

FemNa40