Collalift: natuurlijke schoonheid van binnenuit

Naast het succesvolle drinkbare collageen in sachets is het anti-aging product Collalift® nu ook verkrijgbaar in tabletten.

Een nieuwe techniek maakt het mogelijk om de werkzame bestanddelen in Collalift® te compri-meren in een tablet.

Bovendien bevat het nieuwe tablet het weten-schappelijk onderbouwde en gepatenteerde collageen VERISOL®.

 

Introductie event

Tijdens het PR-Event van 22 mei jl. in de prachtige galerie Archipelago te Amsterdam, waar FemNa40 en bekende Nederlanders getuige waren van een ludieke introductie, deed gastvrouw en tevens ambassadrice van Collalift® Anja Henneman (voormalig topmodel) verslag van haar ervaringen met Collalift®.

Alle vragen die we hadden omtrent de werking van dit unieke anti-aging product werden beantwoord door Orthomoleculair voedingskundige Mirella Dresch.

Werkt het anti-aging product Collalift®?

Collageen is een eiwit dat van nature voorkomt in de huid, de botten en in het kraakbeen. Maar liefst 80% van het drooggewicht van huid bestaat uit collageen. Collageen is de belangrijkste component die de huid een driedimensionale structuur geeft. Dit weefsel is verantwoordelijk voor de stevigheid en zorgt ervoor dat een jonge huid glad oogt.

Vanaf het vijfentwintigste jaar neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Als de jaren verstrijken maakt het lichaam niet meer genoeg collageen aan om de structuur van de huid optimaal te ondersteunen. Hoe snel dit proces verloopt verschilt per persoon.

Aanleg speelt een rol, net als leefstijlfactoren, zoals roken, voeding en de mate van blootstelling aan ultraviolette straling. Het verlies aan collageen in de huidlagen leidt tot huidveroudering. Rond het dertigste levensjaar zal men merken dat de huid geleidelijk dunner en minder stevig wordt en de eerste rimpeltjes ontstaan. 

Hoewel rimpels zichtbaar zijn aan de buitenkant, ontstaan de utiwendige tekenen van huidveroudering dus in de niet-zichtbare dieper liggende huidlagen (dermis). Crèmes werken in de bovenste lagen van de huid (epidermis). Zelfs de beste huidverzorging kan niet voorkomen dat de huid door de jaren heen minder stevig wordt en dat de eerste rimpeltjes ontstaan.

Collageen en elastine houden het vocht in de huid vast. Als de dermis rijk is aan collageen type-1, zullen fijne rimpels minder zichtbaar zijn. Collalift (Drinkbaar collageen en tabletten) werkt in de dermis, daar waar crèmes niet kunnen komen. Collalift vertraagt de processen die verantwoordelijk zijn voor het verlies van collagene extracellulaire matrix.

Op natuurlijke wijze worden de huidcellen aangezet tot het vormen van meer collageen. Na vier weken is het effect van Collalift zichtbaar. 

Het resultaat: een gladde elastische huid en een jeugdige uitstraling!

Collalift® is betaalbaar en verkrijgbaar bij de kwaliteitsdrogist, gezondheidswinkel en reformhuis.

Bron: Parmalux

Gerelateerde artikelen

FemNa40