Nail polish remover uit een potje

Ik heb er een ontzettende hekel aan om mijn nagellak van mijn nagels te verwijderen. Ik lak ze dan ook op een manier dat het ongeveer drie weken blijft zitten. Nadeel hieraan is dat ik drie weken met hetzelfde kleurtje op loop.

Nu zag ik ineens bij de drogist dat er potjes bestaan, die in een handomdraai de nagellak van je nagels afhaalt. Het schijnt niet nieuw op de markt te zijn, maar volgens mij weten heel veel vrouwen niet van het bestaan af.

 

Aan de binnenkant van het potje is een grote spons met in het midden een gat gemaakt.Hierin steek je je vinger. De spons bevat nagellakremover en verwijdert heel makkelijk de nagellak als je een soepele draaiende beweging maakt en na een paar vegen is je nagellak als sneeuw voor de zon verdwenen, geen gezeur meer met watjes en losse nagellakremover.

Ik ben er even voor gaan zitten en zag dat er meerdere merken op de markt verkrijgbaar zijn.

Een kleine opsomming

  • Hema, Dip & Clean Nail Polish Remover
  • L’Oréal, Flash Manicure Remover
  • Bourjois, Magic Nail Polish Remover
  • Kruidvat Nail Polish Remover

De polish is in verschillende prijsklassen en nog meer merken te verkrijgen, variërend van 2,50 euro tot ongeveer 10,00 euro. Aan jou de keus welke het beste bij je past.

Fabrikanten....... is er al een versie voor de teennagels? En zo niet, breng die dan snel op de markt!

 

Gerelateerde artikelen

Gel nagellak

Door:

Ik gebruik nog steeds de gewone nagellak, want een uur stilzitten en vooral nergens naar wijzen en geduld hebben omdat het kleinste stukje lucht je net gelakte nagel kan verpesten, heb ik geen tijd en geduld voor.

Lees verder

FemNa40