Wel of geen ooglidcorrectie:        Doe de enquête!

Ooglidcorrecties zijn inmiddels maatschappelijk geaccepteerd.

De taboe is er vanaf. Wanneer zou jij een ooglidcorrectie overwegen?

We zijn benieuwd naar jouw mening.

 


Ik heb zelf jaren geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Mijn bovenooglid hing zo ver naar voren dat het mijn wimpers aanraakte en ik last kreeg van hoofdpijn en er vermoeid uitzag en heb niet lang na hoeven nadenken om hier wat aan te laten doen.

Nu, jaren later, heb ik er nog steeds profijt van en totaal geen spijt van de keuze die ik toen gemaakt heb.
Ik schaam me er ook niet voor om het te zeggen als iemand vraagt of ik een cosmetische behandeling heb laten doen.

Veel vrouwen denken hier nog niet zo over na of zijn bang om een ooglidcorrectie te ondergaan. Ik kan je verzekeren dat het vrijwel pijnloos gebeurt en dat je na een week al heel goed de resultaten kunt zien.

Mijn vraag is: Zou jij er iets aan laten doen? Krijg jij vaak te horen: 'Wat zie je er moe uit', terwijl je juist het beoogde aantal uren slaapt? Zou je dan overwegen om een ooglidcorrectie te laten doen? Wist je dat een op de zeven vrouwen zich al hebben laten helpen?

Het is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld, dus waarom zou je er nog vermoeid uit blijven zien wanneer hier een oplossing voor is?

Je zult zien dat je een mooie uitstraling krijgt en er fris uit gaat zien. Groot voordeel is ook dat je er nog jonger uitziet ook.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij de VandenBroecke Kliniek kun je een intakegesprek boeken. Tijdens dit gesprek wordt bekeken of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Nadat je bent goedgekeurd voor een correctie wordt er een datum gepland voor de operatie.

Tijdens de operatie wordt de overtollige huid die in de weg zit nauwkeurig verwijderd en zorgen ze ervoor dat het wondje precies in de oogplooi valt zodat je het later niet meer kunt zien.

Omdat hun kennis op het gebied van ooglidcorrectie enorm is, hebben ze veel verschillende technieken om het resultaat zo mooi mogelijk te maken.

Kijk op de website van VandenBroecke Kliniek voor de diverse mogelijkheden. Je ziet dan meteen dat er verschillende soorten ooglidcorrecties zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je een onderooglid ook kunt laten corrigeren?

Enquête
Maar eerst zouden we graag willen weten hoe je tegenover ooglidcorrecties staat en het heel fijn vinden als je deze enquête wilt invullen.

Alvast bedankt!

Gerelateerde artikelen

FemNa40